В ОЛІМПІЙСЬКУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ ВИКЛИКАЛИ ШІСТЬОХ «РУХІВЦІВ»

 

Богдан Слюбик, Олег Федор, Роман Дідик, Олексій Сич, Віталій Роман та Ілля Квасниця можуть зіграти на товариському турнірі Tournoi Maurice Revello в рамках підготовки «синьо-жовтих» до ОІ-2024 в Парижі.

 

 

Футболісти «Руху» Олексій Сич, Роман Дідик, Богдан Слюбик, Віталій Роман, Олег Федор та Ілля Квасниця отримали виклик до складу збірної України U-23. Збір команди триватиме з 30 травня до 17 червня.  

Так, олімпійська збірна України в рамках підготовки до Олімпійських Ігор-2024 у Парижі зіграє на міжнародному турнірі у Франції. Зокрема, підопічні Руслана Ротаня візьмуть участь у Tournoi Maurice Revello. Суперниками «синьо-жовтих» будуть збірні Індонезії U-23 (4 червня, початок гри о 19:00), Італії U-23 (6 червня, початок гри о 16:00), Панами U-23 (8 червня, початок гри о 18:30) та Японії U-23 (10 червня, початок гри о 15:30). За результатами цих поєдинків, українці зіграють вирішальний матч за одне з підсумкових місць на турнірі.

Нагадаємо, що Роман Дідик та Олег Федор зіграли в першому в історії матчі олімпійської збірної України проти Японії U-23, тоді як Олексій Сич вивів «синьо-жовтих» на цей поєдинок із капітанською пов’язкою. Водночас для Богдана Слюбика, Віталія Романа та Іллі Квасниці це дебютний виклик до лав олімпійської збірної. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини