ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «РУХУ». ХЛОПЦІ 2013 РОКУ НАРОДЖЕННЯ ПРОЙШЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБОРУ

 

В Академії «Руху» продовжується відбір юних футболістів до «жовто-чорної» родини. Тепер свої сили випробували хлопці 2013 року народження. Так, у цій віковій категорії переглянули понад дві сотні юнаків з різних українських міст та сіл.

«В Академію «Руху» завжди приїжджають багато дітей з різних куточків України. За підсумками першого етапу відбору тренери, скаути та селекціонери складуть список гравців, які потраплять в наступний етап. 

Хлопці, які не пройдуть відбір, мають не засмучуватись, а зробити правильні висновки та ніколи не здаватись. Слід добре попрацювати і можливо ті, кого не обрали зараз, зможуть пройти відбір у наступному році, адже тоді вони будуть ще сильнішими. Головне це мати ціль потрапити в Академію «Руху», а такий шанс у дітей є. Ми бачимо їхнє старання та хороші якості і раді, що є стільки талановитої молоді. Є технічніші футболісти, є швидші, є гравці, які комплексно мають всі ці якості й вони пройдуть у другий етап відбору», – розповів тренер АФ «Рух» Маркіян Шкраба. 

 

 

Пройшовши реєстрацію та отримавши картку учасника з персональним відбірковим номером, діти приступають до відбіркових завдань на чотирьох традиційних станціях. Зокрема, це біг, ведення м’яча та обіграш 1х1, удари та міні-футбол. 

«Ми помітили деяких талановитих гравців. Частина з них пройшла непогану футбольну школу. Загалом це дуже цікавий відбір. Чудово, що в кожного з хлопців є бажання вчитись та потрапити в Академію «Руху». Діти знають, що це хороший шанс для них, адже в нашого клубу одна з найкращих академій в Україні. Пригадую, що років 20 назад так стартувала моя кар’єра, адже саме відбір – початок футбольного шляху кожного гравця. 

Великий акцент під час перегляду робиться на індивідуальних якостях футболіста і їх одразу видно. Звісно, все залежить від амплуа гравця та його можливостей, але вже є хлопці, які пройдуть в наступний етап відбору та пройдуть тижневий цикл з командою Академії. А тим дітям, які не пройдуть відбір, хочу порадити не засмучуватись, а тренуватись далі, адже можливо їхній час ще просто не прийшов. Багато чого залежить від психології і хтось може розкритись у більш дорослому віці. Все це враховується під час перегляду футболістів», – зазначив тренер АФ «Рух» Максим Білий.

 

 

Далі на дітей, яких обрали в другий етап відбору, чекає тижневий цикл тренувань з командою Академії цієї вікової категорії. Водночас наступними відбір проходитимуть гравці 2012 року народження – 25 травня, а 26 травня – футболісти 2011 року народження. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини