ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «РУХУ». ЗАВЕРШИВСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ПЕРЕГЛЯДІВ

 

В Академії «Руху» завершився перший відбору талановитих юних футболістів. Останніми на перегляд завітали хлопці 2008, 2009 та 2010 років народження. 

«На відбір приїхали цікаві діти і нам є з кого вибрати гравців для команд Академії. Є технічні футболісти, які мають бажання проявити себе. Загалом ми дуже задоволені цим відбором, адже побачили багато талантів. 

Конкуренція дуже велика, адже в старших категоріях вже набрані команди і до них є високі вимоги. Тож в старшому віці важче потрапити в Академію, але шанс є у кожного, потрібно лиш якнайкраще показати свої можливості. Кожен вихід на поле слід сприймати як виклик. Тож навіть якщо зараз щось не виходить, то це не свідчить про те, що слід опускати руки. Навпаки – треба працювати ще натхненніше та наполегливіше, і, як показує практика, з часом ви досягнете своєї цілі», – розповів тренер АФ «Рух» Нікіта Тищенко. 

 

 

Протягом кількох днів скаути та тренери переглянули понад 300 дітей з різних куточків України. Традиційно діти перед початком відбору пройшли реєстрацію, після чого приступили до виконання завдань на чотирьох станціях: біг, гра 1 в 1, ведення м’яча і демонстрація техніки та футбол. 

«Хлопці стараються себе показати і декого ми вже відмітили. Тепер подивимось, як вони себе проявлять у робочому процесі. Дуже велика географія і діти приїжджали з усіх куточків країни. Це демонструє, що діти мріють потрапити в Академію «Руху». Тут створені всі умови для розвитку цих хлопців і їхнього прогресу. 

У старші вікові категорії важче потрапити, адже є шалена конкуренція на цьому рівні. Та все ж думаю, що є гравці, які здатні підсилити команди Академії. Найкращим футболістам, які проявили себе на відборі, ми зателефонуємо та покличемо на другий етап і дамо всю необхідну інформацію», – зазначив тренер АФ «Рух» Андрій Шибко.

 

 

Зокрема, на другому етапі відбору діти пройдуть тижневий цикл тренувань в Академії «Руху».

«Якщо підсумовувати перший етап, то в загальному приїхало дуже багато дітей і це тішить, адже є відчуття масовості і що дітям цікавий футбол. Ті, хто проявив себе найкраще, зможуть продемонструвати свої навички на другому етапі, коли працюватимуть з командами Академії своєї вікової категорії. Зокрема, вже триває другий етап відбору серед гравців 2012 та 2011 років народження, а цього тижня він розпочався й у дітей 2013, 2014, 2015 років народження. Тоді як наступні етапи по старшим віковим категоріям будуть пізніше, адже наші команди продовжують боротьбу в ДЮФЛУ.  

Конкуренція завжди заставляє працювати краще. Саме тому ми й підняли на високий рівень нашу Академію і для того, щоб сюди потрапити, звичайно треба відповідати високому рівню. Та тим, хто не пройшов відбір, хочу побажати успіхів і головне – не опускайте руки. Ви вже у нашій базі даних, скаути продовжать за вами слідкувати. Діти розвиваються по різному і навіть якщо зараз вам не вдалося потрапити в Академію «Руху», то у вас є шанс зробити це в майбутньому», – підсумував перший етап відбору керівник скаутингу та селекції ФК «Рух» Олег Гарас.

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини