ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» – СРІБНІ ПРИЗЕРИ IZOLA TROPHY 2023

 

«Жовто-чорні» з команди U-13 у фіналі міжнародного турніру у Словенії поступились одноліткам з «Коперу» та вибороли срібні нагороди.

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли на міжнародному турнірі Izola Trophy 2023, який пройшов у Словенії. Зокрема, «жовто-чорні» були представлені у категоріях U-13 та U-11.

Спочатку «рухівці» успішно пройшли груповий етап. Так, команда Академії U-11 розгромила у перший день змагань однолітків зі «Слована» 4:0, за львів’ян відзначились Тесовський, Біців Шеремета та Бенцарук. З аналогічним рахунком «рухівці» здолали «Радомлє» – забивали Зозуля та Тесовський, а Біців оформив дубль. 

 

 

Тоді як команда Академії U-13 розтрощила «Слован» 7:0. За «жовто-чорних» забивали Данилевський, Ксьонжик та Коваль, а Грицюк та Бормотов відзначились дублями. У другому ж матчі «рухівці» завдяки голу Бормотова зіграли внічию з «Копером» – 1:1.

 

 

В заключному ж турі «Рух» U-13 переміг «Браво» 2:0 (голи на рахунку Чмельова та Кочура) і команда набравши 7 очок у 3 матчах вийшла у чвертьфінал. Водночас «Рух» U-11 знову переміг з рахунком 4:0 – цього разу постраждали однолітки з «Копера», а забивали Готь і Кухар, тоді як Танинець відзначився двічі. Відтак львів’яни з команди U-11 здобули 3 перемоги у 3 матчах і зі стовідсотковим результатом також вийшли у плей-офф.

 

 

У чвертьфіналі вихованці Академії «Руху» в категорії U-11 в основний час зіграли внічию 2:2 з «Горицею» (Гніденко та Зозуля забили у ворота хорватів), але львів’яни поступились у серії пенальті 5:6. Далі команда розгромила 7:0 «Радомлє» (Зозуля, Готь та Бенцарук відзначились дублями, ще один гол на рахунку Мирона). А у матчі за 5-те місце «жовто-чорні» впевнено перемогли австрійський «Ред Булл» 4:1. У ворота команди із Зальцбурга забивали Готь і Гніденко, а Бенцарук вкотре відзначився двічі.

 

 

Ще успішніше у плей-офф міжнародного турніру у Словенії виступили вихованці Академії «Руху» з категорії U-13. Зокрема, у чвертьфіналі «жовто-чорні» розгромили «Алюміній» – 4:0 (забивали Грицюк, Якимчук, Губяк та Шаповал). 

 

 

А у півфіналі завдяки голам Кочура та Грицука львів’яни впевнено здолали італійську «Лівентіну» – 2:0. Тоді як у фіналі «рухівці» знову зустрілись з «Копером» та мінімально поступились словенцям. У підсумку, «Рух» U-13 став срібним призером Izola Trophy 2023. Додамо, що Івана Грицюка визнали найкращим гравцем змагань у категорії U-13.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини