ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» УСПІШНО ВИСТУПИЛИ У 4-МУ ТУРІ ДЮФЛУ

 

«Жовто-чорні» здобули чотири перемоги у чотирьох матчах.

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у 4-му турі ДЮФЛУ. Зокрема, у чотирьох матчах «жовто-чорні» здобули чотири перемоги.

Так, команда «жовто-чорних» з вікової категорії U-17 (гравці 2007 року народження) вдома розгромила однолітків з СДЮСШ «Ужгород» з рахунком 7:1. У складі «рухівців» Денисов, Бондар та Паньківський оформили дублі, ще один гол на рахунку Богуна.

Водночас команда Академії «Руху» 2009 року народження (U-15) також вдома приймала однолітків із Закарпаття і здобула мінімальну перемогу. Голом відзначився Лиган.

 

 

Тоді як команда Академії «жовто-чорних» U-16 (2008 рік народження) в гостях перемогла КЗ «Карпати» 1:2. За «рухівців» забивали Мустафаєв та Повханич.

Також проти «зелено-білих» зіграли вихованці Академії «Руху» 2010 року народження (U-14). І «жовто-чорні» здобули перемогу 0:1 завдяки голу Гордєєва.

 

 

Водночас втретє поспіль чотири перемоги у чотирьох матчах ДЮФЛУ здобули команди ДЮСШ «Рух». Так, команда U-17 на виїзді розгромила однолітків з чернівецької «Спарти» з рахунком 1:6. А команда ДЮСШ «жовто-чорних» U-15 перемогла цього ж суперника у своїй віковій категорії з рахунком 2:3. Також розгромну перемогу здобула команда ДЮСШ «Рух» U-16 – вдома львів’яни розгромили ФЦ «Ковель» 6:0. Крім того, молодші вихованці ДЮСШ «жовто-чорних» з категорії U-14 розгромили волинських однолітків з рахунком 7:0.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини