ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИБОРОЛИ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ OLEA CUP

 

«Рухівці» у категорії U-17 здобули бронзові нагороди турніру у Хорватії, а також отримали додаткову нагороду Fair Play.

 

 

Вихованці Академії «Руху» з категорії U-17 (гравці 2007 року народження) зіграли на міжнародному турнірі Olea Cup, який відбувся у Хорватії.

Так, у першому матчі групового етапу «жовто-чорні» завдяки голу Денисова перемогли однолітків з хорватської «Рієки». Втім у 2-му турі «рухівці» програли віденській «Аустрії» – 0:1. Але в останньому турі львів’яни перемогли словенську «Ґоріцу» з рахунком 2:0, а забили Угринчук та Паньківський. 

 

 

Відтак підопічні Богдана Єсипа та Максима Білого вийшли з групи та мали змогу поборотись за бронзові нагороди. Зокрема, у матчі за 3-тє місце «рухівці» мали зіграти проти однолітків із «Сараєва». Втім через несприятливі погодні умови гру скасували. 

У підсумку, організатори змагань автоматично вручили кубок за третє місце обидвом командам. Водночас за очками на груповому етапі «жовто-чорні» випереджали команду з Боснії та Герцеговини: 6 балів у львів’ян, тоді як у «Сараєва» – 4. 

 

 

Додамо, що «Рух» U-17 також отримав додаткову нагороду Fair Play, адже під час змагань «жовто-чорні» не отримали жодної жовтої та червоної картки.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини