ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИБОРОЛИ ЗОЛОТІ МЕДАЛІ LEO CUP

 

У фіналі змагань команда Академії «жовто-чорних» U-11 перемогла команду однолітків з ДЮСШ «Рух».

У Винниках завершився турнір Leo Cup, в якому змагались команди U-11 (гравці 2013 року народження). Загалом у цьому турнірі брали участь 36 команд, зокрема команди Академії «Руху», ДЮСШ «Рух» та ДЮСШ «Рух-40». Команди грали у форматі 8х8 (7+1).

 

 

Так, на груповому етапі вихованці Академії посіли третє місце у своєму квартеті, маючи у своєму активі 1 перемогу, 1 нічию та 1 поразку, здобувши 4 очка. Водночас ДЮСШ «Рух» посіла перше місце у своїй групі, здобувши 2 перемоги та одного разу зігравши у нічию (7 очок). Тоді як ДЮСШ «Рух-40» програла усі три матчі й посіла останнє місце у своєму квартеті.

 

 

Далі вихованці Академії «жовто-чорних» потрапили у другий груповий етап Golden League та більш ніж переконливо посіли перше місце з 13 очками, здобувши 4 перемоги та зігравши одного разу внічию (різниця м’ячів: 16-1). Також у цій стадії ДЮСШ «Рух» виграла свою групу з 11 очками, вигравши 3 гри та ще двічі зігравши внічию. Тим часом команда ДЮСШ «Рух-40» посіла 9 місце у Першій лізі Leo Cup.

 

 

А вже на стадії плей-офф команди Академії та ДЮСШ «Рух» впевнено пройшли своїх суперників і зустрілись у фіналі змагань. У цьому матчі сильнішими виявились вихованці Академії «жовто-чорних», які здобули перемогу з рахунком 3:0 та вибороли золоті медалі Leo Cup. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини