ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИГРАЛИ ТУРНІР LEO CUP

 

Команда Академії U-12 без поразок пройшла турнір та впевнено виграла його. 

У Винниках завершився турнір Leo Cup, в якому змагались команди U-12 (гравці 2012 року народження). Загалом у цьому турнірі брали участь 32 команди, зокрема дві команди Академії «Руху» – жовті та чорні, і команди ДЮСШ «Рух» та ДЮСШ «Рух-40». Вони грали у форматі 9х9 (8+1) та були поділені на 8 груп. Після проходження 1-го групового етапу дві найкращих команди з групи потрапляли у 2-й груповий етап. Тоді як дві найкращих команди з групи з 2-го етапу потрапляли у плей-офф, де розігрувались призові місця.

 

 

Найкраще на 1-му груповому етапі виступила «жовта» команда Академії, яка здобула 3 перемоги у 3 матчах із різницею м'ячів 15-1. Також 100%-й результат продемонструвала ДЮСШ «Руху», але в них була гірша різниця забитих/пропущених: 10-3. Тоді як «чорна» команда «рухівців» у трьох матчах двічі перемогла та одного разу зіграла внічию (різниця м'ячів 6-0). Також із групи вийшла ДЮСШ «Рух-40», яка у 3-х поєдинках двічі виграла та один раз програла з різницею м'ячів 5-2.

 

 

На 2-му груповому етапі ситуація повторилась, і «жовті» представники Академії знову були найкращими – 2 перемоги та одна нічия (різниця м'ячів 12-1). І знову схожий результат продемонструвала ДЮСШ «Руху», адже команда також двічі перемогла та зіграла один раз внічию, забивши 3 голи та залишивши свої ворота «сухими». Також 7 очок у трьох іграх набрали гравці ДЮСШ «Рух-40» з різницею забитих/пропущених: 7-2. Крім того, з другого місця із групи вийшли «чорні» представники Академії, які здобули у 3-х матчах перемогу, поразку та нічию (різниця м'ячів 2-2).

 

 

Та вже у плей-офф розпочалися дербі. Так, у чвертьфіналі команда Академії «жовті» зустрілись з ДЮСШ «Рух-40» та мінімально перемогли їх. А в іншому матчі цієї стадії «чорні» гравці Академії програли ДЮСШ «Рух» у серії пенальті після нульової нічиєї в основний час. У півфіналі «жовті» «рухівці» зустрілись з ДЮСШ «Рух» та зіграли внічию 2:2, а по пенальті гравці Академії виявилися сильнішими – 3:2. 

 

 

У матчі за третє місце ДЮСШ «Рух» перемогла FSG Ужгород 1:0. А «жовта» команда Академії у фіналі підтвердила свою домінацію на цьому турнірі та впевнено перемогла «чорну» команду «Урагану» з рахунком 2:0, вигравши Leo Cup. Також слід зауважити, що «чорна» команда Академії посіла 5-те місце, а ДЮСШ «Рух-40» – 8-ме місце.

 

 

Додамо, що гравець «жовтої» команди Академії «Руху» Назар Берун з 8-ма голами став найкращим бомбардиром Leo Cup, 4 з яких він забив на стадії плей-офф.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини