ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИЙШЛИ В 1/4 ФІНАЛУ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ У ПОЛЬЩІ

 

«Рухівці» у категорії U-10 здобули 5 перемог у 7 матчах на міжнародному турнірі MFC Elite Cup і лише за підсумком особистої зустрічі поступились лідерством італійській «Пармі» та вийшли до чвертьфіналу змагань.

 

 

Вихованці Академії «Руху» у категорії U-10 розпочали виступи на міжнародному турнірі MFC Elite Cup. Змагання відбуваються у польському місті Глівіце. 

«Жовто-чорні» під керівництвом старшого тренера Олександра Новака стартували на турнірі із нічиєї з «Краковією» – 1:1, а голом за львів’ян відзначився Колодюк. У другому матчі «рухівці» впевнено перемогли угорський «Кечкемет» з рахунком 3:0, а забивали у цьому матчі Олійник, Кратовський та Маціпура. В третьому турі юнаки «Руху» прикро поступились «Пармі» – 2:4 (голи у ворота італійців забили Мершалов та Кратовський). 

Проте після цього «жовто-чорні» здобули 4 перемоги поспіль. Так, львів’яни розгромили польський «Белхатув» з рахунком 6-1, голами відзначились Олійник, Матвіїшин, Оліферович та Маціпура, а Кратовський оформив дубль. Тоді як «Младу Болеслав» «рухівці» розтрощили з рахунком 8:0, забивали Зубар і Матвіїшин, Олійник відзначився двічі, а Кратовський оформив покер у воротах чехів. Імениту «Бенфіку» «Рух» переміг з рахунком 2:1 завдяки голам Зубара та Маціпури. А в останньому, 7-му турі, «жовто-чорні» впевнено здолали «Хмелек» 4:2 – у воротах поляків відзначились Олійник, Маціпура, Матвіїшин, Кратовський.

 

 

У підсумку, підопічні Олександра Новака у 7 матчах здобули 5 перемог, одного разу зіграли внічию та зазнали однієї поразки. «Рух» зайняв 2 місце в групі, набравши 16 очок і лише за підсумком особистої зустрічі поступились лідерством італійській «Пармі», яка набрала таку ж кількість очок. Найкращим бомбардиром львів’ян на груповому етапі став Кратовський, який забив 9 голів. Також яскраво відіграли Олійник і Маціпура – в їх активі 5 та 4 забитих голів відповідно.  

 

 

«Рух» U-10 вийшов до 1/4 фіналу MFC Elite Cup. Цей поєдинок «жовто-чорні» зіграють у неділю, 26 листопада.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини