ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» З УПЕВНЕНИХ ПЕРЕМОГ СТАРТУВАЛИ У ДЮФЛУ

 

«Рухівці» з команди U-14 розгромили однолітків з «Прикарпаття» 8:0, а «жовто-чорні» з команди U-16 з рахунком 5:2 переграли вихованців івано-франківського футболу.

 

 

Гравці Академії «Руху» стартували у новому сезоні ДЮФЛУ. У першому турі чемпіонату «жовто-чорні» з категорій U-14 та U-16 зустрілись з однолітками з футбольної академії «Прикарпаття».

Першими на поле вийшли гравці 2008 року народження. Івано-франківські футболісти забили першими, втім «рухівці» переломили хід гри та виграли із рахунком 5:2. За «жовто-чорних» відзначились Залипка, Мустафаєв та Рибак, а Зелінський оформив дубль.

Тоді як у другій грі помірялись силами гравці 2010 року народження. Але у цій грі не було інтриги, адже вихованці Академії «Руху» розтрощили суперника з рахунком 8:0. У ворота «Прикарпаття» забивали Федушко, Островський, Курташ і Кріль, а Гордєєв та Дзюринець відзначились двічі.

Відтак «рухівці» успішно стартували у ДЮФЛУ, здобувши дві розгромні перемоги у двох матчах 1-го туру чемпіонату.

Додамо, що також в об'єднаному чемпіонаті Еліт та Вищої ліг ДЮФЛУ розпочали виступи чотири команди ДЮСШ «Рух». Суперником усіх команд «жовто-чорних» (вікові категорії U-14, U-15, U-16 та U-17) були вихованці футбольної академії «Тернопіль». Так, команди U-17 зіграли внічию 1:1, а представники категорії U-16 на останніх хвилинах вирвали нічию 2:2. Водночас гравці ДЮСШ «Рух» U-15 перемогли з рахунком 4:2, а футболісти з команди U-14 розгромили тернополян 6:0. У підсумку – 2 перемоги та 2 нічиїх у чотирьох матчах першого туру.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини