ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ У 5-МУ ТУРІ ДЮФЛУ

 

«Жовто-чорні» здобули стовідсотковий результат у чотирьох поєдинках.

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у 5-му турі ДЮФЛУ. Так, у чотирьох матчах «жовто-чорні» вибороли чотири перемоги.

Зокрема, гравці Академії «Руху» 2010 року народження (U-14) вдома перемогли СДЮШОР «Ужгород» з рахунком 3:0. Голами відзначились Курташ, Федушко та Дзюринець.

Тоді як команда Академії «жовто-чорних» U-16 (2008 рік народження) розгромила однолітків із Закарпаття з рахунком 6:0. За «рухівців» забили Слива, Лоїк, Себро, Клеутін, а Деркач оформив дубль.

 

 

Водночас команда «жовто-чорних» з вікової категорії U-17 (гравці 2007 року народження) на виїзді у непростій грі виграла 1:2 у СДЮШОР «Прикарпаття». За львів’ян відзначились Бондар та Крук.

А команда Академії «Руху» 2009 року народження (U-15) перемогла івано-франківських однолітків 0:5. У складі «жовто-чорних» забивали Шквирко та Глущук, а Угрік відзначився хет-триком.

 

 

Тим часом три перемоги у чотирьох матчах ДЮФЛУ здобули команди ДЮСШ «Рух». Так, команда U-17 вдома розгромила однолітків із ФЦ «Ковель» 5:1. А команда ДЮСШ «жовто-чорних» U-15 розтрощила цього ж суперника у своїй віковій категорії з рахунком 9:0. Також впевнену перемогу здобула команда ДЮСШ «Рух» U-16 – у львівському дербі школярі з рахунком 3:0 переграли «Покрову». Але, молодші вихованці ДЮСШ «жовто-чорних» з категорії U-14 програли «Покрові» з рахунком 6:1.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини