ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ В 6-МУ ТУРІ ДЮФЛ

 

«Жовто-чорні» були сильнішими за СДЮСШОР «Прикарпаття» та ДЮСШ «Буковина».

 

 

У 6-му турі ДЮФЛ вихованці Академії «Руху» зіграли з командами СДЮСШОР «Прикарпаття» та ДЮСШ «Буковина». У цих матчах «жовто-чорні» здобули чотири перемоги. 

«Рух» U-17 (гравці 2008 року народження) в гостях здобув вольову перемогу над однолітками зі СДЮСШОР «Прикарпаття» – 2:1. За львів’ян у цьому матчі забивали Лоїк та Чубко. 

Водночас «жовто-чорні» 2010 року народження розгромили івано-франківців з рахунком 5:0. По дублю в цій грі оформили Лисенко та Бодак, а ще один гол на рахунку Курташа. 

Тоді як «Рух» U-16 (гравці 2009 року народження) з аналогічним рахунком 5:0 вдома переміг однолітків з ДЮСШ «Буковина». Голами відзначились Левицький, Угрік, Гоч, Граціян та Домалевський.

А «рухівці» 2011 року народження здобули розгромну домашню перемогу над чернівецькою командою з рахунком 6:1. У складі «жовто-чорних» забивали Чолак, Бормотов, Черномор та Чудо, а Грицюк оформив дубль.  

 

 

Додамо, що в 7-му турі команди «Руху» U-17 та U-15 зіграють вдома з ДЮСШ «Буковина». А в гостях «рухівці» у категоріях U-16 та U-14 поміряються силами з представниками «ВІК-Волинь». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини