ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ РОЗГРОМНІ ПЕРЕМОГИ У 8-МУ ТУРІ ДЮФЛУ

 

«Жовто-чорні» у чотирьох матчах перемогли «Ліцей-Вікторія».

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у 8-му турі ДЮФЛУ. Так, у чотирьох матчах «жовто-чорні» здобули чотири розгромних перемоги над «Ліцеєм-Вікторія».

Зокрема, «рухівці» 2010 року народження (U-14) на виїзді розтрощили «ліцеїстів» з рахунком 7:0. Голами відзначились, Курташ, Гордєєв, Бодак, Дзюринець та Островський, а Бойко оформив дубль.

Водночас гравці Академії «жовто-чорних» U-16 (2008 рік народження) здобули яскраву виїзну перемогу над однолітками з «Ліцею-Вікторія» з рахунком 5:2. За «рухівців» забили Огородник, Повханич, та Лоїк, а Себро відзначився двічі.

 

 

Тоді як «жовто-чорні» з вікової категорії U-17 (гравці 2007 року народження) вдома розгромили «ліцеїстів» 8:0. Голами відзначились Мужиловський, Угринчук, Бондар та Баршак, а Богун забив аж чотири голи у ворота «Ліцею-Вікторія»

Також футболісти Академії «Руху» 2009 року народження (U-15) впевнено перемогли «ліцеїстів» – 3:1. У складі «жовто-чорних» відзначились Угрік, Жук та Осадченко.

 

 

Крім того, перемогу та 2 нічиї у чотирьох матчах ДЮФЛУ здобули команди ДЮСШ «Рух» у матчах проти «Буковини». Так, команда U-17 на виїзді зіграла з чернівецькою командою у результативну нічию 3:3. Також в нічию з «буковинцями», але з рахунком 0:0, зіграла команда школярів «Руху» у категорії U-14. Єдину перемогу над «Буковиною» здобула команда ДЮСШ «жовто-чорних» у категорії U-16 – 1:0. Водночас команда U-15 програла чернівчанам з рахунком 1:4.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини