ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ТРИ ПЕРЕМОГИ У 5-МУ ТУРІ ДЮФЛ

 

Ще один матч за участі «жовто-чорних» завершився внічию.

 

 

Команди Академії «Руху» в 5-му турі ДЮФЛ зіграли чотири поєдинки. В цих матчах «жовто-чорні» здобули три перемоги, а ще одна гра завершилась внічию.

Так, «Рух» U-14 (гравці 2011 року народження) на виїзді розгромили однолітків зі СДЮСШОР «Ужгород» – 4:0. За львів’ян забивали Чудо та Чмельов, а Грицюк відзначився дублем. 

Також впевнену перемогу над закарпатськими однолітками здобули «рухівці» 2009 року народження – 3:0. У складі «жовто-чорних» Бахмач оформив дубль, а ще один гол на рахунку Гоча. 

Тоді як інші дві команди «рухівців» грали клубне дербі. Зокрема, «Рух» U-15 (гравці 2010 року народження) вдома розгромив ДЮСШ «Рух» U-15 з рахунком 8:0. У цьому матчі за «академіків» забивали Бодак, Дзюринець, Гордєєв і Бойко, а Курташ та Лисенко оформили по дублю.

А «рухівці» 2008 року народження у домашній грі розійшлися миром зі «школярами» – 2:2. У складі вихованців Академії «жовто-чорних» відзначились Лоїк та Чубко.

 

 

У наступному турі команди «Руху» U-14 та U-16 вдома прийматимуть однолітків з ДЮСШ «Буковина». Водночас у категоріях U-15 та U-17 «рухівці» зіграють на виїзді зі СДЮСШОР «Прикарпаття». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини