ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ЗОЛОТІ НАГОРОДИ LEO CUP

 

У фіналі змагань команда Академії «жовто-чорних» U-10 перемогла київське «Динамо» 3:1.

У Винниках пройшов турнір Leo Cup, в якому змагались команди U-10 (гравці 2014 року народження). Загалом у цьому турнірі взяли участь 48 команд, що є новим рекордом за кількістю учасників, зокрема команди Академії «Руху», ДЮСШ «Рух» («жовті» та «чорні») та ДЮСШ «Рух-40». Команди грали у форматі 7х7 (6 польових гравців + воротар).

 

 

Так, на груповому етапі вихованці Академії посіли друге місце у своїй групі, маючи у своєму активі 2 перемоги та 1 поразку, здобувши 6 очок (м’ячі: 11-4). Водночас ДЮСШ «Рух-чорні» та ДЮСШ «Рух-40» програли усі три матчі і посіли останні місця у своїх квартетах. Тоді як «жовта» команда школярів виграла свою групу, здобувши 2 перемоги та одного разу зігравши у нічию (7 очок). 

 

 

Далі вихованці Академії «жовто-чорних» потрапили у груповий етап Golden League та продемонстрували 100%-й результат, здобувши 3 перемоги (9 очок) з різницею м’ячів 15-4. Також на цій стадії команда ДЮСШ «Рух-жовті» посіла 3-тє місце у своєму квартеті, здобувши 1 перемогу, одного разу зігравши внічию та зазнавши однієї поразки (4 очка). Тим часом ДЮСШ «Рух-40» та ДЮСШ «Рух-чорні» фінішували, відповідно, на 1-му та 8-му місцях Grand ліги.

 

 

На стадії плей-офф команда ДЮСШ «Рух-жовті» посіла підсумкове 5-те місце у Golden лізі. Тоді як Академія «Руху» вийшла у фінал змагань, де зустрілась з «Динамо». У цьому матчі вихованці Академії «жовто-чорних» перемогли киян з рахунком 3:1 та здобули золоті нагороди Leo Cup.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини