ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗІГРАЛИ У ДВОХ МАТЧАХ 1/8 ФІНАЛУ ДЮФЛУ

 

«Рух» U-14 впевнено вийшов у чвертьфінал, перемігши за сумою двох матчів ДЮСШ-1 з рахунком 21:0, а «Рух» U-17 у першому матчі прикро поступився одноліткам з «УФК-Карпати». 

 

 

Вихованці Академії «Руху» у суботу, 1 червня, зіграли два поєдинки 1/8 фіналу ДЮФЛУ. 

Зокрема, «Рух» U-14 (гравці 2010 року народження) знову розгромив ДЮСШ-1 U-14 у матчі-відповіді, який відбувся у Хмельницькому. «Жовто-чорні» перемогли суперника з рахунком 7:0, а голами відзначились Дзюринець, Курса, Гордєєв, Дмитришин, Лисенко, Ліхачевський та Горін. Відтак за сумою двох матчів львів’яни здобули перемогу із загальним рахунком 21:0 та пройшли у чвертьфінал. 

Тоді як «Рух» U-17 (гравці 2007 року народження) в 1/8 фіналу зійшовся в дербі з «УФК-Карпати» U-17. У першому матчі вдома «жовто-чорні» пропустили двічі, але наприкінці гри Горло скоротив відставання у рахунку. У підсумку, прикра поразка з рахунком 1:2, але непогані шанси на прохід в наступну стадію для юних «рухівців». Матч відповідь між цими командами відбудеться у середу, 5 червня.

 

 

Додамо, що у понеділок, 3 червня, будуть зіграні матчі-відповіді команд «Руху» U-15 та U-16 проти однолітків зі СДЮСШОР «Полісся». Ці матчі відбудуться на домашньому полі команд Академії «жовто-чорних».  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини