ВІТАЛІЙ ХОЛОД ПОБИВ РЕКОРД ЗА КІЛЬКІСТЮ МАТЧІВ У ЮНАЦЬКИХ ЧЕМПІОНАТАХ УКРАЇНИ

 

Захисник «жовто-чорних» у Кривому Розі зіграв свій 72-й матч у юнацьких чемпіонатах України.

 

 

Захисник «Руху» Віталій Холод побив рекорд за кількістю матчів у юнацьких чемпіонатах України. Так, гра проти «Кривбасу» стала для нього 72-ю. За цим показником Холод перевершив Владислава Дубінчака («Динамо») та Олександра Баранюка («Олімпік», «Чорноморець»), які зіграли 71-у гру на цьому рівні.

Після нічиєї у Кривому Розі з рахунком 2:2 захисник «жовто-чорних» поспілкувався із медіацентром «Руху» та поділився емоціями від цієї гри, а також пригадав свій найбільш пам’ятний матч у складі юніорів львів’ян.

 

 

«Рух» повністю контролював гру. Ми мали моменти, але не змогли реалізувати їх. Водночас пропустили прикрі голи, у яких винні усі наші гравці. Нам не пощастило, адже «Рух» більше заслуговував на перемогу у цьому матчі.

Зараз перед грою із «Сараєво» треба попрацювати над реалізацією моментів і більш відповідально поставитись до цього. Кожен такий епізод може вирішити долю матчу. Єврокубки –  це зовсім інший рівень, тим паче ми постійно граємо на виїзді. У цих матчах не можна давати слабину, адже ціна помилки – виліт. Тоді як у чемпіонаті України ще можна все виправити, бо там довга дистанція. 

Трохи був здивований, що так багато матчів зіграв. Але після матчу про це не дуже багато говорили, адже здобули негативний результат. В першу чергу хочу подякувати своїм батькам та коханій дівчині – всі вони завжди поруч зі мною і підтримують мене під час кожної гри. Це дуже важливо для мене і допомагає мені грати краще.

Найбільш пам’ятний для мене матч – гра проти «Динамо», коли у жовтні 2020 року «Рух» вдома виграв 1:0. Це була наша перша історична перемога над киянами і тоді було дуже багато емоцій, саме цей матч дуже запам’ятався.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини