ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «БУДЕ ЦІКАВЕ ПРОТИСТОЯННЯ»

 

Головний тренер «Руху» проаналізував наступного суперника «жовто-чорних» та розповів, чого очікує від матчу з «Олександрією».

 

 

У нас попереду три складних матчі, які ми зіграємо вдома. Ми серйозно налаштовуємось, адже нам протистоятимуть хороші суперники – «Олександрія», «Дніпро-1», «Оболонь». Нам точно буде дуже непросто. Зараз ми прийматимемо рішення, як розподілити сили, адже у «Руху» велика обойма футболістів і виходячи з того, що гравці демонструватимуть на тренуваннях, потрібно буде визначити, хто краще готовий, аби вийти на поле.

Першим нашим суперником буде «Олександрія». Ми вже грали з цією командою у Кубку України, але тоді робили ротацію, хоч це і не виправдовує нашу поразку. «Рух» пропустив гол на останніх секундах матчу і тепер ми хочемо взяти реванш. «Олександрія» – хороша команда, яка грає у структурний футбол, контролює м'яч. Думаю, це буде цікаве протистояння.

Наші футболісти добре працюють на тренуваннях. У нас молода команда і хочеться, аби гравці не допускали таких помилок, які були у попередній грі із «Вересом». Їм потрібно прогресувати, аналізувати свої дії, тож сподіваюсь, що таке більше не повториться. Хлопці зробили висновки і рухаються далі.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    26 жовтня 2023 р., 13:20

    У мене 2 питання до головного тренера Руху. 1. На скільки відсотків готовий сьогодні Непейпієв від того щоб вийти в стартовому складі головної команди Руху? 2. Скільки йому потрібно часу щоб бути готовим на 100%? Дякую.

Схожі новини