ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЦЕЙ МАТЧ ТОЧНО НЕ МОЖНА ЗАНЕСТИ НАМ В АКТИВ»

 

Головний тренер «Руху» прокоментував нічию у домашньому поєдинку з «Поліссям».

 

 

У нас сьогодні не все вдалося, зокрема команда не показала того, що ми хочемо бачити і награємо на тренуваннях. Цей матч точно не можна занести нам в актив. Хіба що можу похвалити бійцівські якості хлопців. Але хотілось би якіснішої гри з тими принципами, які ми сповідуємо, грали в агресивний футбол та високо пресингували суперника. Та в цьому немає нічого дивного, адже трапляються на дистанції і такі поєдинки. 

«Рух» не зміг зіграти у той футбол, який був в осінній частині чемпіонату та на зборах. Після перерви ми внесли корективи у склад і гра дещо покращилась. З’явився контроль м’яча, команда якісніше почала діяти в перехідних фазах. Щодо Олега Федора, то він вперше вийшов у стартовому складі на матч УПЛ. Звісно, він не зіграв на своєму максимумі і це зовсім не дивно, адже він – молодий хлопець. У нас багато молоді і вона помилятиметься, але отримає необхідний досвід. 

Зараз у гравців менші навантаження, якщо порівнювати їх з тим, що було на зборах. Тренерський штаб підводить футболістів до змагального періоду. Сьогодні нам не вдалось зіграти так, як ми хотіли, але це також і заслуга суперника. «Полісся» дуже сильна команда з хорошими футболістами і не можна недооцінювати їхній вклад у те, що гра нам не вдалась. Хочеться тримати певний рівень. Все могло скластись по-іншому, але навіть нічия у матчі з «Поліссям» відносно вдалий результат. 

Дуже часто пенальті в складі «Руху» виконує Юрій Климчук, але і Денис Підгуський був штатним пенальтистом у команді U-19. Він молодий та впевнений у своїх силах і добре, що в такій непростій ситуації взяв на себе відповідальність та забив. Тішить, що він психологічно готовий до таких моментів. 

Ми і граємо футбол для вболівальників, тому чудово, що вони повернулись на трибуни – це мотивує гравців. Шкода, що зараз важкий для країни час і ми не можемо мати повністю заповнений стадіон.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини