ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ХОЧЕМО, ЩОБ НАШІ ГРАВЦІ ЗДОБУВАЛИ ДОСВІД ТА ПРОГРЕСУВАЛИ»

Наставник юніорів «Руху» підбив підсумки дебютного сезону підопічних у чемпіонаті Львівської області.

 

 

У дебютному сезоні Прем’єр-ліги Львівської області команда «Рух-2» стартувала з другого кола. У підсумку, з 12-ти поєдинків «жовто-чорні» здобули 6 перемог та 6 разів поступились. У турнірній таблиці підопічні Віталія Пономарьова посіли 11-те місце, випередивши ДЮШ «Львів» та «Самбір», які зіграли вдвічі більше матчів.  

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Ми розпочали сезон з другого кола. Так, як нам зарахували у першому колі технічні поразки, дуже хотілось завершити сезон не на останньому місці. Це якщо говорити про результат. Хоч він не найголовніший. Основна мета - ігрова практика для наших футболістів. Чемпіонат Львівської області наразі один з найсильніших в Україні, якщо не найсильніший. Хлопці отримали певний досвід, бо грали проти дорослих команд. Це в майбутньому їм дуже допоможе адаптуватись до дорослого футболу».

У 12-ти зіграних матчів «рухівці» забили 16 голів. Найбільшою стала перемога у Самборі, де підопічні Віталія Пономарьова забили 5 сухих м’ячів у ворота суперника. Справжню сенсацію «рухівці» створили у Миколаєві, мінімально здолавши віце чемпіона Львівської області.

УСІ МАТЧІ «РУХУ-2» У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕЗОНУ 2021

Суперник

Рахунок

Автори голів

«Юність» (Верхня/Нижня Білка)

0:4

 

«Миколаїв»

1:0

Непейпієв

«Куликів»

0:3

 

«Темп» (Відники/Зубра)

2:1

Непейпієв, Бендера

«Фенікс» (Підмонастир)

0:4

 

ДЮШ «Львів»

2:1

Столярчук, Федор А.

«Кар’єр-Дністер» (Торчиновичі/Старий Самбір)

1:2

автогол

«Погонь» (Львів)

2:1

Чідозі, Столярчук

«Галичина» (Дрогобич)

0:1

 

«Самбір»

5:0

Непейпієв (2), Підгурський, Бендера, Карабін

«Корміл» (Давидів)

3:1

Федор А., Бучакчийський, Непейпієв

«Скала 1911» (Стрий)

0:3

 

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Увесь цей відрізок ми не грали якимось одним складом. До прикладу, коли була пауза на матчі збірних, залучали гравців з основи юніорів. Треба усвідомлювати, що у молодих футболістів нема стабільності. Були хороші матчі, коли грали із суперником на рівних, але пропускали голи через індивідуальні помилки, як це було у грі з «Юністю». Були і провальні, як зі Стриєм чи Підмонастирем. У Дрогобичі створили багато гольових нагод, не змогли їх реалізувати, натомість, пропустили. У Куликові хлопці грали під навантаженнями, мали два тренування на день, можливо, десь від того такий незадовільний результат. Натомість, задоволені перемогою над «Миколаєвом», який є віце чемпіоном області. Практично весь основний склад команди U-19 грав у цьому матчі. Хлопці себе добре проявили».

Найкращим бомбардиром команди став Руслан Непейпієв, який відзначився п’ятьма влучними ударами. Троє гравців - а це Бендера, Столярчук та Артур Федор - забили по два голи. Загалом впродовж другого кола у складі «Руху-2» відзначилось 8 різних гравців. 

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Руслан Непейпієв забив 5 голів у чемпіонаті. Це хороший показник. Саме це має робити нападник - забивати голи. Не буду виділяти тільки його. У нас багато талановитих хлопців, у яких є лідерські якості. Але стосовно прогресу - погоджусь. Він та Квасниця впродовж цього року прогресують. Саме заради цього ми і працюємо. Щоб наші гравці здобували досвід та прогресували».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини