ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «МИ ХОЧЕМО ГРАТИ З ПОЗИЦІЇ ТИСКУ І НЕ ВІДМОВИМОСЬ ВІД ЦЬОГО»

 

Головний тренер «Руху» розповів про підготовку команди до матчу з «Чорноморцем» та прокоментував номінацію Євгенія Пастуха та Богдана Слюбика на нагороду Golden Boy.

 

 

Наші результати в останніх матчах нас не влаштовують і команда розчарована. Втім наш колектив розвивається поступово і ми рухаємось від гри до гри і в кожній з них хочемо здобувати позитивний результат. Завдання залишається незмінним – молодь має здобути досвід гри на високому рівні. Звичайно, ми будемо задоволені, якщо вдасться вийти в єврокубки, але це не основна наша ціль. 

Не хочеться зайвий раз тиснути на хлопців, адже загалом вони досить якісно проводять цей сезон. Якщо взяти й подивитись на футболістів «Руху», то половина основного складу лише в поточному сезоні почала грати на дорослому рівні. В клубі всі задоволені тим, як розвивається наша молодь і як вона прогресує. Водночас цей процес є безперервний, адже постійно треба вдосконалюватись і у нас попереду ще багато роботи. 

Попереду в «Руху» гра з «Чорноморцем». Одесити – хороша команда, яка грає у сучасний футбол. Не можна недооцінювати їх і ми це відчули, коли грали з ними у першому колі. «Рух» хоче грати з позиції тиску, це той футбол, який пропагує наша команда. Так, в останніх турах нам це не вдавалось робити, але ми не відмовимось від свого ігрового стилю. 

Те, що Євгеній Пастух та Богдан Слюбик є претендентами на нагороду Golden Boy, підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку і клуб проводить якісну роботу. Це велике досягнення, що в рейтингу 100 найкращих молодих футболістів Європи є лише два українці й обидва вони – гравці «Руху». Клуб розвиватиме своїх футболістів і наше завдання – створити конкурентоздатну команду. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини