ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «МИ ПІДГОТОВЛЕНІ ДО ПРОДОВЖЕННЯ ЧЕМПІОНАТУ»

 

Головний тренер «Руху» розповів про тренувальний процес команди, підготовку до гри проти ЛНЗ та збірників, які представляли «жовто-чорних» на міжнародній арені.

 

 

Всі хлопці добре працюють на тренуваннях. Тішить, що від них є максимальна самовіддача і вони відповідально підходять до справи. Думаю, що ми підготовлені до продовження чемпіонату. Я неодноразово наголошував, що всі ігри в УПЛ будуть складні і важко передбачити результат конкретного матчу. Багато рівних суперників, тож ми готуємось до кожного матчу дуже серйозно.

У ЛНЗ новий тренерський штаб. Ми вивчали, як ці тренери працювали у попередніх командах, тому розуміємо, у який футбол гратиме ЛНЗ. Черкаська команда буде вмотивована, адже їхні гравці захочуть довести новому тренерському штабу, що кожен з цих гравців заслуговує на місце в основному складі. Це буде непроста гра. 

Ми дуже раді, що наші футболісти грають у різних збірних України і це важливо для нас, щоб ці гравці представляли нашу країну. Також є Плюман, який добре відіграв за Гваделупу. Це гравці основного складу і ми на них розраховуватимемо у майбутньому матчі. Вони вже повернулись у розташування клубу і будуть залучені в тренувальний процес. Але ми будемо ухвалювати рішення про їхню участь в матчі проти ЛНЗ з огляду на їхній фізичний стан.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини