ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «РУХ» СЕРЙОЗНО СТАВИТЬСЯ ДО «ЗОРІ»

 

Головний тренер «жовто-чорних» розповів про підготовку команди до поєдинку із луганцями. 

 

 

Команда тренується у звичному режимі та готується до виїзного матчу із «Зорею». Хочеться реабілітуватись після невдалого поєдинку із «Динамо» як у плані результату, так і в ігровому плані. «Рух» серйозно ставиться до «Зорі» – це представник України у єврокубках. У складі луганців зібрані якісні футболісти, тож на нашу команду очікує непросте протистояння. 

Зараз дещо ускладнить гру погода – за таких умов та якості полів гравцям обох команд важко буде демонструвати все, на що вони здатні. Це стосується не лише нашого матчу, а й взагалі майбутніх двох турів, які будуть зіграні до зимової паузи. Втім всі зараз в однакових умовах і «Рух» готовий до серйозного суперника – «Зорі». Звісно, треба буде адаптуватись до якості полів та погодних умов – це безпосередньо впливатиме на гру. 

До матчу із «Зорею» ми підходимо зі звичним настроєм, як і до кожного суперника – з бажанням здобути позитивний результат. Для молоді «Руху» кожна грає є досвідом та поштовхом для розвитку футболістів. Гравці намагаються діяти на полі з позиції сили, хоч і не завжди так виходить, але у команди є свій стиль і ми на хорошому рівні провели перше коло УПЛ. Бувало, що траплялись і провальні матчі, але це пояснюється відсутністю стабільності. Втім у кожного з наших футболістів є бажання проводити кожен поєдинок на якісному рівні. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини