ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «У СКЛАДІ «ДНІПРА-1» Є ГРАВЦІ, ЯКІ МОЖУТЬ САМОТУЖКИ ВИРІШИТИ ДОЛЮ МАТЧУ»

 

Головний тренер «Руху» розповів про підготовку команди до поєдинку з «Дніпром-1».

 

 

«Рух» не хоче підлаштовуватись під суперників, тож ми готуємось до матчу з «Дніпром-1» у звичному режимі, адже акцентуємо увагу саме на своїй грі. Звісно, ми розбираємо як суперник діє на полі, але все ж для нас головне – демонструвати свій звичний футбол. 

Наше першочергове завдання – перемагати у кожній грі, тож хочеться взяти реванш за прикру поразку у першому колі. Всі ми пам’ятаємо цю гру: «Рух» вдало розпочав поєдинок, діяв активно, мав багато хороших моментів, але не реалізував їх, тоді як «Дніпро-1» використав дві наших помилки. Це досвідчений та сильний суперник, проте і ми зробили висновки – у майбутній грі спробуємо виправити свої помилки. 

Не можу сказати, що є якісь суттєві зміни у грі «Дніпра-1» після зимової перерви. Грають ті ж самі гравці і демонструють якісний футбол, є кандидати в національну збірну України. Загалом у їхньому складі багато футболістів, які можуть взяти на себе ініціативу та самотужки вирішити долю матчу. 

Це срібний призер попереднього чемпіонату, а зараз дніпровці очолюють турнірну таблицю. Та для нас це не так важливо, адже проти будь-якого суперника «Рух» хоче грати згідно своїх принципів та гнути на полі свою лінію. Важливо, аби наша команда здобувала результат та розвивалась. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини