ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ВДАЛОСЯ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ ТЕ, ЩО МИ НАГРАЄМО НА ТРЕНУВАННЯХ»

 

Головний тренер «Руху» розповів про спаринг із «Шахтарем» та як оцінює виступ представників «жовто-чорних» у національних збірних.

 

 

Добре, що ми змогли зіграти такий хороший спаринг. У першому таймі «Рух» повністю перегравав «Шахтар» і створив 6-7 стовідсоткових гольових моментів. На жаль, не вдалось забити, а самі пропустили гол після помилки захисту та воротаря. 

Загалом я задоволений грою і тим, як команда діяла у цьому матчі. Сьогодні вдалося продемонструвати те, що ми награємо на тренуваннях, ще й на фоні такого серйозного суперника як «Шахтар». Всі гравці дуже добре працюють, тому ми дали їм шанс проявити себе. Хтось зіграв краще, хтось гірше, але це контрольний матч, відтак головне – якість футболу, яку продемонструвала команда. 

Я дивлюсь за всіма збірниками з «Руху». Наші футболісти грають за збірні України U-17, U-19 та U-21, Плюман грає за Гваделупу. Вони всі добре себе проявили – Бондар забив за збірну України U-17 у ворота Фінляндії, Панченко забив два голи у двох матчах за збірну U-19, Квасниця забив, а Роман віддав асист за збірну U-21. Хлопці чудово представляють клуб у національних командах. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини