ВІТАЛІЙ РОМАН: «ПОТРІБНО НЕ ЗБАВЛЯТИ ОБЕРТІВ»

 

Захисник «Руху» повернувся із розташування збірної України U-21 та оцінив виступ команди на поточному етапі кваліфікації і розповів про підготовку до матчу УПЛ із «Динамо».

 

 

Ми взяли 6 очок із 6 під час останнього збору попри те, що гра проти Азербайджану була досить важкою для нас. Хоча і проти Люксембургу теж було непросто у першому таймі, адже суперник низько оборонявся і важко було долати цей захист. Але вилучення у складі суперника допомогло нам грати впевненіше і забити ще три м’ячі. 

Якщо підсумовувати весь результат молодіжної збірної від початку осені і включно з останнім матчем у цьому році, то команда здобула позитивні результати. Україна перемогла у всіх 5 матчах відбору на Євро. У 2024 році нам потрібно не збавляти обертів, продовжувати готуватись до наших суперників і перемагати й надалі. Тренерський штаб проводить постійний аналіз наших тактичних дій, а ми намагаємось виконувати їхні установки – це приносить результат. 

Я та мої одноклубники, які грали у збірній, вже повернулись у розташування «Руху», провели тренування. Для нас кожен матч – важливий. Не важливо, чи граємо ми проти «Динамо», чи проти іншого суперника – за перемогу дають три очка і ми у кожній грі боремось за цей результат. Зараз команда із позитивним настроєм та хорошими емоціями готується до матчу у Києві.

 

Фото: УАФ


loading...

0 коментарів

    Схожі новини