ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «ХЛОПЦІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВОЄ БАЖАННЯ ЗДОБУТИ РЕЗУЛЬТАТ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» після гри з «Дружбою» (1:1).

 

 

Сьогодні в стартовому складі було 7 змін після попереднього матчу. Трохи бракувало взаємодії, але хлопці проявили характер та вибороли нічию в матчі проти одного з лідерів Другої ліги. За класом команда поступалась супернику, але гравці компенсували це своїм бажанням і здобули позитивний результат. 

Ми налаштовували футболістів, що їм потрібно якісно відіграти в обороні та намагатись контролювати м’яч. Не можна в таких матчах грати лише на відбій, адже тоді точно не можна розраховувати на очки. Хлопці намагались комбінувати, грати через фланги. Одного разу вдалося перетворити ці старання в забитий гол, коли Михальчук прострілив, а Столярчук забив гол. 

Завжди є претензії щодо гри – неможливо провести ідеальний матч. Деякі футболісти не виконали установку, перетримували м’яч – треба швидко розганяти атаки. Загалом гравці провели хороший матч – сьогодні я побачив команду. Зі «Звягелем» ми зіграли ще краще, але поступились, а з «Дружбою» – здобули очки. Головне, що хлопці мають прогресувати і це помітно – вони виглядають краще, ніж минулого року. Наша задача – підготувати гравців для першої команди і визначити, хто з них може підсилити її. Гравці повинні щоденно це доводити як на тренуваннях, так і в офіційних матчах.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини