ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «МОЛОДІ ПОТРІБНО ОТРИМУВАТИ ДОСВІД ГРИ НА ВИСОКОМУ РІВНІ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував поразку «Чайці» з рахунком 2:1 та розповів про перспективи молоді «жовто-чорних».

 

 

Ми сьогодні грали із конкурентом у турнірній таблиці і якби перемогли, то могли б наздогнати групу лідерів. На жаль, не вдалось це зробити. В першому таймі «Чайка» використала дві позиційні помилки нашої команди. Це був індивідуальний технічний брак і допускати такі помилки – неприпустимо. Водночас ми створили багато моментів, були хороші комбінації. Але гравцям не вистачило індивідуальної майстерності і точних ударів у завершальній стадії. У другому таймі команда підсіла фізично і на поле вийшла група молодих гравців, тому було мало моментів. Результатом я незадоволений, але задоволений тим, як команда грала у першій половині матчу. 

Молодим гравцям потрібно отримувати досвід гри на високому рівні із дорослими опонентами. Після таких матчів їм буде набагато легше, адже вони ставатимуть впевненішими і братимуть на себе ініціативу. Це кандидати в юніорські збірні і вони мають отримувати ігрову практику. Звичайно, що з дорослими футболістами їм поки важко грати, це певний ризик для команди, але потрібно думати про майбутнє. Втім саме у таких матчах покращується виконавська майстерність. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини