ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «НАРАЗІ НАМ ЩЕ ДАЛЕКО ДО ОПТИМАЛЬНОЇ ФОРМИ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував три перемоги у трьох матчах на Меморіалі Ернеста Юста, де «жовто-чорні» стали найрезультативнішою командою групового етапу, забивши 16 голів, а також розповів про підготовку юнаків до другої частини сезону. 

 

 

«Рух-2» спеціально до ігор на турнірі не готувався – зараз у команди загальнопідготовчий процес з прицілом на другу частину сезону. Хлопці грають на фоні втоми, адже працюють під навантаженням на зимових зборах. Водночас кожен отримує шанс проявити себе. Наразі нам ще далеко до оптимальної форми. 

Головне завдання – визначити основний склад, який буде грати у Другій лізі, налагодити взаємодію та виконати всю заплановану програму підготовки. Поки що не можна сказати, що ті гравці, які зараз залучені у товариські матчі, будуть грати згодом в основному складі, але ми даємо всім однаковий шанс. 

Так, зараз у «Руху-2» буває недостатньо футболістів в обоймі, адже є травмовані гравці. Особливо це стосується воротарської позиції та захисту. У таких випадках доводиться експериментувати та ставити гравців на чужі для них позиції, аби перевірити їхній універсалізм та здібності. Серед наявних у нас футболістів ми робимо постійну ротацію – вони отримують однакову кількість ігрового часу.

Оскільки це підготовчий період, то позитиву поки що мало. Є зауваження до гравців, але це частина робочого процесу. Зараз команда на етапі набору необхідних кондиції. В нас ще майже місяць до перших офіційних матчів, тож у нас все ще попереду. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини