ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «НЕСПРАВЕДЛИВО ЩО МИ ПРОГРАЛИ, ПРОДЕМОНСТРУВАВШИ ЯКІСНИЙ ФУТБОЛ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» після поразки від «Звягеля» (1:2). 

 

 

За своїм змістом це була одна з кращих наших ігор у цьому році. Загалом зауважень до хлопців я не маю – самовіддача була на найвищому рівні. Команда якісно розігрувала комбінації, особливо вдалим для нас був перший тайм. 

«Рух-2» мав територіальну та ігрову перевагу над суперником, але нам протистояла досвідчена команда в якій зібрані футболісти, які грали в УПЛ та в Першій лізі. Вони нас покарали за індивідуальні помилки. «Звягель» забив гол на шостій компенсованій хвилині, хоча арбітр додав лише 4 хвилини до другого тайму. Дуже прикро пропускати гол на останніх секундах і програти такий матч. «Рух-2» заслуговував на кращий результат і хлопці мають отримати хороші оцінки за цю гру. Є певна несправедливість у тому, що ми втратили очки, продемонструвавши такий якісний футбол. Але грубі помилки перекреслили надію на позитивний результат. 

Після вилучення Матвіїва ми випустили кількох гравців захисного плану, які повинні були закрити позицію відсутнього футболіста. Гол після стандарту стався через те, що гравець опинився на самоті під час подачі та спокійно зумів пробити. В цьому епізоді і зіграла роль нестача одного футболіста, адже при стандартах ми використовуємо змішану оборону: і зонально, і персонально. Через це не вдалося перекрити всіх гравців суперника. Також варто відзначити індивідуальну майстерність гравця, який забив ударом через себе. 

У нас бувають помилки через те, що більша частина футболістів тренується з першою командою, тому в матчах відчувається, що немає потрібної зіграності. Зараз ситуація з цим покращилась, але всеодно інколи такі речі трапляються. Та все ж з кожним наступним матчем «Рух-2» грає все краще й краще, гравці набирають форму і добре виглядають на полі – і в тактичному, і в організаційному планах. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини