ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «РЕЗУЛЬТАТ ВІДПОВІДАЄ ТОМУ, ЩО БУЛО НА ПОЛІ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» після заключного матчу в сезоні проти «Кудрівки» (2:2).

 

 

Сьогоднішній результат відповідає тому, що було на полі. Це був бойовий матч і обидві команди грали в цікавий футбол. Звісно, «Рух-2» хотів обійти «Кудрівку» у турнірній таблиці, фінішувавши на вищій позиції, але нам це не вдалося.

Протягом сезону за «Рух-2» зіграло 57 футболістів і не було такого, щоб ми зіграли одним і тим самим складом хоча б кілька матчів поспіль. Важко грати, коли в кожному матчі виходять нові футболісти. В останніх матчах і «Рух-2», і «Рух» U-19 були залежними від молодших команд Академії через їхню участь у плей-офф ДЮФЛУ. Відтак не вистачало гравців у тренувальному процесі і було непросто підготуватись до завершальних ігор в сезоні. 

Зокрема, й у матчі з «Кудрівкою» виникли певні тактичні та організаційні проблеми в першому таймі. Але по ходу матчу вдалося внести корективи в нашу гру і хлопці краще виглядали у другому таймі. У підсумку, ми могли здобути перемогу, адже мали хороші моменти, проте не вдалося їх реалізувати. Загалом це була хороша гра і я задоволений тим, що продемонстрували наші гравці. 

Так, проблем вистачає, зокрема багато індивідуальних помилок. Втім хлопці мають потенціал і якщо правильно ставитимуться до тренувального процесу та безпосередньо до матчів, то зможуть змінити ситуацію на краще. Зауважень до гравців нема, адже вони виклались на повну. Та працювати є над чим і всі конкретні проблеми вирішуватимуться на тренуваннях. 

Сьогодні голи забивали Музичук та Панченко. Сергій є гравцем команди U-19, а граючи за «Рух-2» він не завжди правильно вступав у пресинг, займав не ті позиції. В перерві тренерський штаб вказав йому на це і в другому таймі була зовсім інша гра в його виконанні, особливо в оборонному плані та в грі на команду. Щодо Максима, то він – забивний форвард, але потрібно покращувати індивідуальні якості, адже в деяких епізодах потрібно мати не лише гольове чуття, а й брати на себе ініціативу та вирішувати момент самостійно. 

Друге коло «Рух-2» провів слабше, якщо дивитись суто на ігрову складову. Ми втратили багато очок з аутсайдерами – якби ми перемогли у тих матчах, то посіли б впевнене п’яте місце, а не дев’яте. Команда важко розпочала другу частину сезону, це також сказалось на підсумковому результаті. В першій же частині сезону ми більшість матчів грали на виїзді і перемагали в тих матчах, тоді як зараз багато грали внічию. Наш календар сприяв тому, щоб поборотись за вищі місця, але ми бачимо, що вийшло в підсумку.  

Попереду розмова з керівництвом клубу і планування наступного сезону. Зрозуміло, що будуть зміни в складі, адже є молоді гравці, які завершують свої виступи у команді U-19. Відтак влітку працюватимемо над комплектацією складу і визначатимемо цілі на наступний сезон. Наше головне завдання незмінне – готувати гравців для першої команди. Для цього потрібен час і терпіння, аби побачити та розкрити потенціал гравців, щоб вони могли проявити себе на найвищому рівні. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини