ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «У КОМАНДІ ГРАЮТЬ ПЕРСПЕКТИВНІ ГРАВЦІ, У ЯКИХ ХОРОШЕ МАЙБУТНЄ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував нічию 1:1 з вінницькою «Нивою» та суперечливе вилучення Рогачова наприкінці матчу.

 

 

Я задоволений грою, але не результатом. В першому таймі ми мали територіальну перевагу та створили ряд небезпечних моментів. Якби гравці в завершальній стадії опинились у потрібних зонах – ми б забили не один гол. Треба награвати такі комбінації, але ми не маємо такої змоги. Вінничани не створили жодного небезпечного моменту, втім скористались нашою помилкою.

Ми вже краще виглядаємо на полі і в плані тактики також відчувається краща взаємодія гравців. Хлопці розуміють, що тренерський штаб вимагає від них. Ми ж бачимо від них нормальне, правильне ставлення до гри. Навіть сьогодні: коли пропускаєш такі голи, психологічно можна зламатись, але гравці витримали удар і зрівняли рахунок. Знову добре зіграв Непейпієв, проявив індивідуальну майстерність. В нас ще не до кінця змодельована гра в атаці – все треба довести до автоматизму. Але в команді грають перспективні гравці, у яких хороше майбутнє. Є хороше поєднання молодих і досвідчених гравців. Непогана команда вимальовується, а голи і результат ще прийдуть.

Коли вилучали Рогачова, то суддя пояснив, що Нікіта діяв з ризиком нанесення травми супернику. Я цього не побачив. Так, була груба гра, але не більше, ніж на жовту картку. Рогачов грав у м’яч, просто не встиг, достатньо було показати попередження. Шкода, бо він наш ключовий гравець. Ймовірно, йому дадуть кілька матчів дискваліфікації. Доведеться награвати когось із молоді, аби хлопці набирались досвіду.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини