ВОЛОДИМИР ЛАПІЦЬКИЙ: «МИ ЗАПРОШУЄМО ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ПРИЙТИ НА МАТЧ ТА ПІДТРИМАТИ КОМАНДУ»

 

Спортивний директор «Руху» прокоментував рішення про повернення вболівальників на трибуни та пояснив, чому кількість глядачів на «Арені Львів», де «жовто-чорні» прийматимуть «Полісся», буде обмежена. 

 

 

В українському футболі було багато розмов про те, що потрібно повернути вболівальників на трибуни. В країні працюють ресторани, торгові центри, заклади дозвілля, тож, звісно, хотілося б, аби можна було піти і на футбол. Водночас і футболістам набагато приємніше, коли є вболівальники. Коли ти граєш при пустих трибунах – відсутній драйв, адже сама гра і є для глядачів і для цього й працює клуб. Кожен гравець хоче забити гол і бігти не до пустих трибун, а до людей, які їх підтримують і розділять з ними цю радість.

Нарешті глядачам дозволено відвідувати футбольні матчі. Цієї неділі, 25 лютого, ми зможемо розділити футбольну пристрасть разом з нашими уболівальниками на трибунах під час гри з житомирським «Поліссям». Стадіон може прийняти до 1000 людей, включно з командами, персоналом клубів, офіційними особами та вболівальниками. Квитки вже надійшли у продаж і ми запрошуємо глядачів прийти на матч та підтримати «жовто-чорних». 

Рішення про 1000 присутніх осіб на стадіоні озвучило керівництво «Арени Львів», адже саме таку кількість людей можна безпечно прийняти під час матчу. У клубу та працівників стадіону ще є час, аби до матчу врегулювати всі механізми цього процесу. Є клуби та стадіони, які пускатимуть на трибуни більше вболівальників. Втім представники «Арени Львів» чітко сказали, скільки людей можуть бути присутніми на стадіоні. 

Звісно, зараз лютий і прохолодна погода, але думаю, що це не стане на заваді вболівальникам. «Рух» та «Арена Львів» зроблять все можливе, аби люди, які прийдуть на футбол, були у безпеці та розроблять комплекс дій, які потрібно буде виконати у разі оголошення повітряної тривоги. Сподіваюсь, все буде добре і ми будемо раді бачити кожного вболівальника, який прийде на стадіон


loading...

2 коментарів

  • В

    Володимир

    20 лютого 2024 р., 11:09

    А дітей можна з собою брати?

  • І

    Ігор

    20 лютого 2024 р., 09:28

    А як на рахунок абонентів які були придбані більше ніж 2 роки тому?

Схожі новини