ЯРОСЛАВ КАРАБІН: «ПОТРІБНО ВПЕВНЕНІШЕ ДІЯТИ У ЗАВЕРШАЛЬНІЙ СТАДІЇ АТАК»

 

Нападник «Руху» поділився думками про нічию із «Зорею» (0:0).

 

 

«Руху» потрібно впевненіше діяти у завершальній стадії атак. У нас було достатньо моментів, аби перемогти, але не вдалось їх реалізувати. Наприкінці гри могли ще й пропустити, але команду виручив Ледвій. 

Тренерський штаб просив, аби команда надійно відіграла у захисті, щоб не допустити помилок і не дарувати суперникам моменти. Одним із факторів такої установки було важке поле. У першому таймі я мав кілька нагод, коли виходив на ударну позицію: в перший раз удар заблокували захисники, а в другому епізоді не вдалось влучити по м’ячу. 

Звісно, нам хотілось перемогти і здобути три очка. Проте нічия за такої гри – нормальний результат. Зараз всі ці емоції потрібно скерувати на наступний матч із «Ворсклою» та спробувати перемогти у Полтаві, аби йти на перерву з хорошим настроєм

 

ФОТО: Олександр Приходько


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    4 грудня 2023 р., 20:26

    В штрафній, як правило, треба бити по воротах в один дотик. Ти починаєш возитися з м’ячем. Сьогодні змарнував 2 добрі нагоди, в Одесі не попав в ворота. Ти після тренувань чи у вихідні працюєш над ударами? Цікаво було б почути в наступному інтерв’ю.

Схожі новини