ЄВГЕНІЙ ПАСТУХ: «ВІДЧУВАВ ДУЖЕ ВЕЛИКУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ»

 

Півзахисник «жовто-чорних» вивів команду на матч із «Сараєво» у статусі капітана, відзначився забитим голом, а після гри прокоментував перемогу над боснійцями (3:1).  

 

 

Андрій Кітела був дискваліфікований, тож капітаном на матч із «Сараєво» вибрали мене. Я відчував дуже велику відповідальність, але думаю, що впорався із нею. Після пропущеного голу ніхто не засмутився, ми підтримали один одного і розуміли, що треба переломити хід матчу і нам це під силу. 

«Рух» був кращим за суперника, нам вдалось створити більше, ніж «Сараєво». Але були й помилки, над якими потрібно попрацювати, аби не допустити їх у наступних матчах. В епізоді із третім голом команда добре втекла у контратаку. Олег Федор прийняв м’яч, взяв на себе ініціативу і віддав пас мені під удар – залишалось лише завершити епізод забитим голом. Я зблизився із голкіпером і вирішив перекинути його. 

Далі на нас чекають матчі із «Мідтьюлланном». Це дуже хороша команда з чудовою академією, однією з найкращих у Данії. Скандинавські футболісти славляться своєю фізичною готовністю, тож це будуть цікаві ігри. 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    26 жовтня 2023 р., 09:35

    Гарний матч! Добра гра, гол + пас, старався!! Молодець! Може і надалі будеш капітаном хоча б на матчі Юнацької Ліги Європи?

Схожі новини