ЮНІОРИ «РУХУ» НА ОСТАННІХ ХВИЛИНАХ ВИРВАЛИ ПЕРЕМОГУ НАД «ДНІПРОМ-1»

 

На голи Кваса та Панченка гості відповіли автоголом Гереги та м’ячем Жданова. Втім на 90-ій хвилині Русяк вирвав перемогу для «жовто-чорних».

У 5-му турі юнацької першості «Рух» вдома приймав «Дніпро-1». Обидві команди ще не програвали у цьому сезоні, тож цей матч обіцяв бути інтригуючим.

З перших хвилин «жовто-чорні» взяли м’яч під свій контроль та атакували правим флангом. Особливо активним був Боцьків, а Пастух просував м’яч нестандартними передачами з центру поля. А на 30-ій хвилині «рухівці» вибігли у контратаку – Боцьків віддав на Панченка, який на хорошій швидкості змістився з правого флангу в штрафний майданчик та викотив під удар Квасу. Костянтин вдало зіграв на випередження та відкрив рахунок у матчі. Згодом «жовто-чорні» красиво розіграли м’яч по центру та вивели на удар Боцьківа, але з його ударом впорався голкіпер «Дніпра-1». Гості також не відсижувалися у захисті і наприкінці першого тайму створили небезпечний момент, змусивши Ванівського ефектно рятувати «Рух» після потужного дальнього пострілу.

Другий тайм також розпочався із атак «Руху», які на 50-ій хвилині призвели до голу. «Жовто-чорні» розіграли м’яч по центру і Столярчук вивів Панченка на рандеву з воротарем – нападник «Руху» до гольової передачі додав ще й забитий гол, подвоївши перевагу львів’ян. Згодом «рухівці» могли забивати ще, але не реалізували свої моменти, за що вже незабаром були покарані гостями. Так, на 68-ій хвилині дніпряни атакували правим флангом та прострілили в штрафний майданчик, де Герега випадково зрізав м’яч у власні ворота. А вже за дві хвилини «Дніпро-1» скористався провалом «жовто-чорних» у центральній зоні і Жданов зрівняв рахунок у матчі. Згодом дніпряни могли вийти вперед – Столярчук втратив м’яч у своєму штрафному майданчику, чим скористались гості та пробили по воротам, але Ванівський вкотре врятував «Рух». Після цього «жовто-чорні» опанували себе та намагались повернути собі лідерство у матчі. І на 90-ій хвилині «жовто-чорні» таки вирвали перемогу – після серії рикошетів м’яч опинився у Русяка, який холоднокровно розібрався в епізоді та забив бажаний гол. Вже у додатковий час міг відзначитись Холод, але влучив м’ячем у перекладину.

У підсумку – емоційна перемога «Руху». Водночас львів’яни й досі не знають гіркоти поразок у цьому сезоні, здобувши 4 перемоги та одного разу зігравши внічию.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 5 тур. «Рух» (Львів) U-19 – «Дніпро-1» (Дніпро) U-19 3:2 (1:0)

26 серпня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Голи: Квас, 30, Панченко, 50, Русяк, 90 – Герега (автогол), 68, Жданов, 70
«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко, Столярчук, Пастух, Квас (Шайда, 65), Боцьків (Русяк, 81), Панченко (Турко, 80).


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    26 серпня 2023 р., 19:45

    Добре що грали і боролись до кінця! Холод красиво в англійському стилі скинув після кутового на лінію штрафної під удар Поповському! Кілька разів дивився - справжня насолода!!! Молодці!

Схожі новини