ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМОГЛИ ЛНЗ

 

У третьому турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав у Лебедин, де зустрівся з ЛНЗ U-19. Після прикрої поразки в попередньому матчі Денис Колчин частково змінив стартовий склад на матч проти черкасців. Зокрема, Воробйов зіграв у воротах замість Клименка, у центрі захисту Баршак та Фіцик змінили Дзюня та Саноцького, а замість Мухи, Бондаря та Дороша вийшли Угринчук, Паньківський та Слива відповідно. Також зазначимо, що початок матчу було відкладено майже на 40 хвилин через повітряну тривогу на Черкащині. 

Поєдинок розпочався з удару Штефанка у дальній кут, проте Воробйов зреагував на цей постріл. Згодом вже Угринчук вийшов на ударну позицію після передачі Паньківського та потужно бив по воротах – голкіпер врятував черкасців. Загалом «жовто-чорні» заволоділи ініціативою та загрожували воротам суперника. Зокрема небезпечно бив Слива, розібравшись з кількома гравцями на фланзі, але голкіпер спіймав м’яч. Також Джурабаєв чудовою передачею створив момент для Денисова, але форвард львів’ян перекинув і голкіпера, і ворота. Тоді як наприкінці тайму Мікляш небезпечно бив здалеку й воротар здійснив сейв, а потім знову врятував ЛНЗ після потужного пострілу у виконанні Джурабаєва.  

Другий тайм стартував із забитого голу: Денисов замкнув простріл Мужиловського, втім в Івана зафіксували офсайд, тож взяття воріт скасували. А після удару Паньківського в дальній кут м’яч розминувся зі стійкою. Сильно та ефектно бив здалеку й Джурабаєв – черговий сейв голкіпера. Згодом «рухівці» розігнали швидку атаку і на її завершальній стадії удар Денисова заблокував захисник. Свій момент мали й черкасці, але Воробйов впорався із виходом віч-на-віч. Та на останніх хвилинах «жовто-чорні» зуміли вирвати перемогу завдяки голу Угринчука. 

У підсумку, 1:0 на користь юніорів «Руху» й це перша перемога «жовто-чорних» у новому сезоні. Наступний матч «Рух» U-19 зіграє вдома проти «Олександрії» U-19 у суботу, 24 серпня. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 3 тур. ЛНЗ U-19 (Черкаси) – «Рух» U-19 (Львів) 0:1 (0:0)

17 серпня 2024 року. Лебедин, «ЛНЗ-Арена»

Голи: Угринчук, 90+1

Попередження: Угринчук, 2, Мікляш, 40, Бондар, 87

«Рух» U-19: Воробйов, Мужиловський, Фіцик, Баршак, Калінець, Мікляш, Угринчук (Муха, 90+3), Джурабаєв (Богун, 90+4), Паньківський (Бондар, 59), Слива, Денисов

 

Фото: ЛНЗ


loading...

0 коментарів

    Схожі новини