ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИЛИСЬ «ОБОЛОНІ» U-19

 

У другому турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав на Київщину, де зустрівся з «Оболонню» U-19. Денис Колчин у порівнянні з матчем проти юніорів «Полісся» провів дві зміни у стартовому складі «жовто-чорних»: замість Харечка місце у воротах зайняв Клименко, а зліва у захисті замість Калінця вийшов Залипка. 

Команди активно розпочали поєдинок та грали на зустрічних курсах. Перший небезпечний момент у матчі виник коли Мікляш потужним дальнім пострілом влучив у поперечку. Та вже за мить поперечина допомогла «рухівцям» після небезпечної атаки у виконанні киян та удару з меж карного майданчика. Згодом Мікляш ще раз вдарив здалеку: голкіпер відбив цей удар, а першим на добиванні був Джурабаєв, який відправив м’яч у сітку, втім цей гол не зарахували через офсайд у Мухаммада. Тоді як «Оболонь» забила свій гол на 17-ій хвилині зусиллями Ляха. «Жовто-чорні» відповіли ударом Паньківського у ближній кут – голкіпер врятував «Оболонь». Свої моменти створювали й господарі поля, але їхнім ударам не вистачало точності. 

Другий тайм стартував з атак «рухівців», які намагались зрівняти рахунок. Спочатку удар Мухи заблокував захисник, а Джурабаєв пробив повз ворота. А на 58-ій хвилині Бондар небезпечно подав зі штрафного і Давидок зрізав м’яч у власні ворота – 1:1. Після цього Джурабаєв зі штрафного не влучив у ворота, а Бондар, змістившись з флангу в центр, з середньої дистанції пробив над поперечиною. Нагоду забити мала й «Оболонь» – Корх з хорошої позиції вдарив вище воріт. Та на 86-ій хвилині кияни знову вийшли вперед завдяки красивому удару від Юшка.

У підсумку, прикра поразка «Руху» U-19 з рахунком 1:2. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють у суботу, 17 серпня, проти юніорів черкаського ЛНЗ.

 

           

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 2 тур. «Оболонь» U-19 (Київ) – «Рух» U-19 (Львів) 2:1 (1:0)

8 серпня 2024 року. Буча, НТБ «Оболонь»

Голи: Лях, 17, Юшко, 86 – Давидок, 58 (автогол)

Попередження: Мікляш, 29

«Рух» U-19: Клименко, Мужиловський, Дзюнь, Саноцький, Залипка, Мікляш (Угринчук, 57), Муха, Джурабаєв, Дорош (Паньківський, 12), Бондар (Слива, 80), Денисов

 

Фото: ФК «Оболонь»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини