ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ З «КРИВБАСОМ»

 

Бойко та Боцьків відзначились за «жовто-чорних», а матч закінчився з рахунком 2:2.

У 9-му турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав у Кривий Ріг, де зустрівся з місцевим «Кривбасом». Команди активно розпочали матч й грали на зустрічних курсах. Але на 18-ій хвилині успішну атаку провели «жовто-чорні» – ударом із середньої дистанції Бойко пробив голкіпера господарів та відкрив рахунок у матчі. Згодом Касарда міг подвоїти перевагу львів’ян, втім після технічного проходу лівим флангом та зміщення у центр Назар вдарив повз ворота. Після цього кілька нагод аби відзначитись мали криворіжці. Зокрема Кітела вдалим підкатом врятував команду, коли вже на пусті ворота вибігав нападник «Кривбасу». А наприкінці тайму Ванівський здійснив кілька блискучих сейвів після пострілів господарів з близької відстані.

Другий тайм краще розпочав «Рух», який притиснув «Кривбас» до їх воріт. Проте матч було призупинено через повітряну тривогу у Дніпропетровській області. А після поновлення гри криворіжці зрівняли рахунок – Ванівський відбив перед собою удар зі штрафного і Конюхов опинився на добиванні першим та забив гол. Втім «жовто-чорні» згодом знову вийшли вперед після влучного удару Боцьківа у дальній кут. Та вже у компенсований арбітром час господарі зрівняли рахунок зусиллями Кілєвого. 

У підсумку, бойова нічия 2:2. Наступний свій матч «Рух» U-19 зіграє у рамках Юнацької ліги УЄФА проти однолітків із «Сараєво». Ця гра відбудеться 4-го жовтня у Стальовій Волі. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 9 тур. «Кривбас» (Кривий Ріг) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:2 (0:1)

29 вересня 2023 року. Кривий Ріг, НТБ «Гірник»

Голи: Конюхов, 69, Кілєвий, 90+3 – Бойко, 18, Боцьків, 82

Попередження: Столярчук, 70, Кітела, 76, Холод, 86

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Бойко, Столярчук, О. Федор (Русяк, 83), Касарда (Боцьків, 55), Квас (Шайда, 63), Панченко (Музичук, 83)

 

Фото: ФК «Кривбас»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини