ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ З «ВОРСКЛОЮ» U-19

 

У 6-му турі чемпіонату України серед юнаків «Рух» U-19 у Полтаві зустрівся з «Ворсклою» U-19. Після переможного матчу з «Інгульцем» U-19 Денис Колчин зробив дві зміни у складі львів’ян: Василь Огородник вийшов у центрі захисту замість Максима Баршака, а Назарій Мікляш замінив у центрі поля Артура Муху. 

«Рухівці» активно розпочали матч та забили швидкий гол. Так, воротар полтавців парирував дальній постріл у виконанні Юрія Мужиловського, але першим на добиванні опинився Іван Денисов, який відправив м’яч у сітку. Згодом форвард «жовто-чорних» відгукнувся на простріл Еріка Калінця, але в боротьбі не зумів сильно вдарити по воротах і голкіпер без проблем виручив полтавців. Також «рухівці» отримали право на перспективний штрафний неподалік від лінії карного майданчика, проте м’яч після удару Артема Угринчука пролетів повз ворота. Щодо «Ворскли» U-19, то господарі поля загрожували львів’янам переважно після стандартів і «рухівці» нейтралізовували цю небезпеку. 

На старті другої половини гри більше атакували полтавці і одним з таких епізодів був удар впритул, з яким впорався Олексій Воробйов. Та на 71-ій хвилині «Ворскла» U-19 втекла у контратаку і Сердюк замкнув простріл з флангу та зрівняв рахунок у матчі. А згодом Кухта небезпечно вийшов віч-на-віч з голкіпером, але не влучив у ворота. За мить гравець полтавської команди мав ще один момент, пробиваючи після навісу з флангу – Воробйов врятував «жовто-чорних». «Рухівці» ж після пропущеного голу заробили кілька стандартів, але їхній розіграш не завершувався небезпечними моментами. 

У підсумку, нічия 1:1. В наступному турі «Рух» U-19 зіграє на виїзді проти юніорів київського «Динамо». Цей матч відбудеться у п’ятницю, 20 вересня. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 6 тур. «Ворскла» U-19 (Полтава) – «Рух» U-19 (Львів) 1:1 (0:1)

14 вересня 2024 року. Полтава, стадіон «Лтава»

Голи: Сердюк, 71 – Денисов, 6

Попередження: Саноцький, 22, Бондар, 55

«Рух» U-19: Воробйов, Калінець, Фіцик, Огородник, Дяк, Саноцький, Угринчук, Мікляш (Крук, 89), Бондар (Дорош, 79), Мужиловський, Денисов (Муха, 86)

 

Фото: ФК «Ворскла»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини