ЮНІОРИ «РУХУ» ОБІГРАЛИ «МИНАЙ»

 

Переможний гол після передачі Федора забив Боцьків. 

Після виснажливого матчу в Юнацькій лізі УЄФА проти «Сараєво» (1:1) на юніорів «Руху» чекала домашня гра чемпіонату проти однолітків з «Миная». Принциповий поєдинок, якщо зважати, що за закарпатців грають вихованці структури ФК «Львів». Перший гострий епізод у грі створили саме господарі: Федор пробив з-за меж штрафного, але не влучив у рамку. Згодом Олег класним розрізним пасом виводив на ворота «Миная» Боцьківа, але Святослав не встиг на цю передачу. Наприкінці першого тайму емоції  у суперників почали бити через край: Климак грубо сфолив проти Столярчука, постелившись прямою ногою у підкаті, але побачив перед собою лише гірчичник. Русяк міг вивести «жовто-чорних» уперед ще до перерви, втім, кіпер «Миная» витягнув м’яча з нижнього кута.   

На старті другого тайму Олег Федор вивів шикарною передачею на ворота гостей Боцьківа, і той не залишив шансів кіперу «Миная» – 1:0. Одразу після цього розкішні нагоди, аби подвоїти перевагу своєї команди, були у того ж таки Боцьківа та Кваса. Після спроби Святослава виручив кіпер, а удару Костянтина забракло точності. У підсумку, гра так і завершилась – мінімальною перемогою юніорів «Руху».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 10 тур. «Рух» (Львів) – «Минай» 1:0 (0:0)

7 жовтня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Гол: Боцьків, 59

Попередження: Поповський, 9, Столярчук, 21, Турко, 29, Бойко, 34, Федор О., 69, Касарда, 80

Рух U-19: Бакус, Поповський, Холод, Турко (Герега, 46), Гришкевич, Бойко (Касарда, 46), Русяк, Федор О., Столярчук, Боцьків, Квас. 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    7 жовтня 2023 р., 13:19

    Вітаю з перемогою! Боцьківу, Квасу та Касарді потрібно попрацювати над збільшенням сили ударів по воротам

Схожі новини