ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ «ЧОРНОМОРЕЦЬ» U-19

 

В 11-му турі чемпіонату України серед юніорів «Рух» U-19 вдома приймав «Чорноморець» U-19. «Жовто-чорні» в першій половині матчу володіли ігровою та територіальною перевагою на полі, а основну загрозу створювали після флангових атак та стандартів. Чи не найнебезпечніший момент у першому таймі виник, коли навіс Еріка Калінця з лівого флангу головою замикав Іван Денисов – м’яч пролетів над поперечиною. Також Мухаммад Джурабаєв зі штрафного пробив у руки голкіперу. 

Другий тайм стартував за схожим сценарієм і вже на його початку Назар Бондар на дриблінгу пройшов кількох захисників та пробив у ближній кут, але воротар нейтралізував загрозу. Потужно з середньої дистанції стріляв і Юрій Мужиловський – захисник заблокував цю спробу. Втім вже за кілька хвилин Мужиловський вдало зіграв після подачі зі штрафного, яку виконував Бондар, і відкрив рахунок у матчі. Далі оборонець одеситів врятував гостей, коли Артем Угринчук небезпечно пробив по воротах. А згодом Данило Слива з-за меж карного майданчика вдарив повз ближню стійку. Потім у дальній кут бив Денисов – повз ворота.

У підсумку, перемога юніорів «Руху» з рахунком 1:0. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють на виїзді у Кривому Розі в неділю, 3 листопада, проти «Кривбаса» U-19. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 11 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Чорноморець» U-19 (Одеса) 1:0 (0:0)

24 жовтня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Гол: Мужиловський, 59

Попередження: Воробйов, 90+5

«Рух» U-19: Воробйов, Калінець, Фіцик, Горін, Мужиловський, Слива (Мікляш, 77), Угринчук (Муха, 84), Джурабаєв (Богун, 70), Бондар (Дорош, 70), Паньківський (Залипка, 84), Денисов


loading...

0 коментарів

    Схожі новини