ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ «ІНГУЛЕЦЬ» U-19

 

Юніори «Руху» в 5-му турі чемпіонату на своєму полі приймали «Інгулець» U-19. В порівнянні з поєдинком проти «Зорі» U-19 Денис Колчин провів деякі зміни в складі «жовто-чорних»: Дяк вийшов замість Паньківського й зайняв позицію правого захисника, а Мужиловський піднявся на позицію правого вінгера. Також Бондар замінив Сливу, Саноцький вийшов замість Мікляша, а Джурабаєва змінив Муха.

«Рухівці» з перших хвилин заволоділи ініціативою та почали контролювати м’яч. Це дало свої плоди, адже львів’яни забили два швидких голи зусиллями Мужиловського та Мухи. Після цього «жовто-чорні» продовжили атакувати та створили ще кілька небезпечних моментів, але не реалізували їх. Гості ближче до кінця тайму також мали нагоди відзначитись після стандартів, але захисники «Руху» U-19 та голкіпер Воробйов нейтралізували небезпеку поблизу своїх воріт. 

Другий тайм активніше розпочав «Інгулець» U-19, втім далі «жовто-чорні» вирівняли гру і спокійно довели справу до кінця. Ба більше, кілька чудових нагод відзначитись мав Денисов, але форварду «Руху» U-19 не пощастило з реалізацією. 

У підсумку, впевнена перемога юніорів «Руху» з рахунком 2:0. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють проти «Ворскли» U-19 у Полтаві. Базова дата туру – 13 вересня.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 5 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Інгулець» U-19 (Петрове) 2:0 (2:0)

29 серпня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Мужиловський, 10, Муха, 15

Попередження: Саноцький, 88

«Рух» U-19: Воробйов, Дяк, Фіцик, Баршак (Огородник, 55), Калінець (Залипка, 79), Саноцький, Угринчук (Джурабаєв, 46), Муха (Слива, 46), Бондар (Черкес, 74), Мужиловський, Денисов


loading...

0 коментарів

    Схожі новини