ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ ЛНЗ

 

«Жовто-чорні» перемогли 2:1 завдяки голам Столярчука та Бойка.

 

 

У 7-му турі у статусі одного із лідерів юніорської першості «Рух» U-19 відправився на Черкащину, де зустрівся з ЛНЗ. Із перших хвилин «жовто-чорні» взяли м'яч під свій контроль та мали момент, аби забити – Герега пробивав головою після подачі з кутового, але воротар витягнув м'яч з-під поперечки. Втім вже невдовзі Столярчук зі штрафного красиво перекинув стінку та поклав м'яч у ближній кут, відкривши рахунок у матчі. Чудовий момент, аби забити вдруге, «рухівці» мали, коли Столярчук вивів Кваса на ударну позицію, але голкіпер господарів впорався у цьому епізоді, як і з добиванням Поповського. Натомість ЛНЗ мало нагоди лише після дальніх пострілів, але з ними блискуче справлявся Ванівський. Завдання господарів ускладнилось ще більше, коли наприкінці тайму капітан команди Суханов отримав попередження за симуляцію, яке стало для нього другим, тож ЛНЗ залишився у меншості.

Друга половина матчу розпочалась за схожим сценарієм – Герега знову пробивав по воротах, на цей раз здалеку, але голкіпер черкасців потягнув м'яч з «дев'ятки». А вже за кілька хвилин воротар ЛНЗ знову вступив у гру після потужного пострілу Кітели. Також свою нагоду мали Столярчук і Поповський – голкіпер врятував господарів у цих епізодах. Втім «рухівці» таки забили вдруге – Бойко на дальній стійці головою замкнув подачу з кутового. Тоді як ЛНЗ на останніх хвилинах матчу скоротив відставання, коли зі штрафного потужно пробив Гриб. Після цього «Рух» заспокоїв гру та навіть мав нагоду відзначитись втретє, але воротар черкасців зловив кураж у цій грі.

У підсумку – перемога львів'ян з рахунком 2:1. «Жовто-чорні» після цієї звитяги повернули собі лідерство у чемпіонаті та продовжили свою безпрограшну серію до 48-ми матчів. У наступному турі «рухівці» вдома поміряються силами із «Шахтарем».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 7 тур. ЛНЗ (Черкаси) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 1:2 (0:1)

16 вересня 2023 року. Лебедин, «ЛНЗ-Арена»

Голи: Гриб, 88 – Столярчук, 20, Бойко, 76

Попередження: Кітела, 16, Дячук-Ставицький, 18, Бойко, 25

Вилучення: Суханов, 44 (друга жовта)

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела (Гришкевич, 81), Бойко (Шандра, 81), Столярчук, Пастух (Боцьків, 65), О. Федор (Русяк, 46), Касарда (Шайда, 73), Квас

 

Фото: ФК ЛНЗ


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    16 вересня 2023 р., 23:07

    Вибачаюсь. Дійсно 47 матчів.

  • С

    Сергій

    16 вересня 2023 р., 16:51

    А може 48 матчів є безпрограшна серія?

Схожі новини