ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ «ОЛЕКСАНДРІЮ»

 

Голи забивали Федор та Кітела, а матч завершився з рахунком 2:1.

Юніори «Руху» виходили на гру проти «Олександрії» у піднесеному настрої після перемоги над «Сараєво» у Юнацькій лізі УЄФА. Тим часом суперники «жовто-чорних» приїхали в гості з метою перервати свою 5-тиматчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. 

Вперше у сезоні у стартовому складі юніорів «Руху» з’явився Кусий, який склав пару Турку у центрі захисту. Натомість Холод залишився на заміні, оскільки напередодні відіграв 90 хвилин за основну команду. Також тренерський штаб господарів довірив рамку воріт Ванівському, який востаннє грав за львів’ян ще наприкінці вересня проти «Кривбасу». Відзначимо також і повернення Кітели, який відбув дискваліфікацію. 

Ротація у порівнянні з єврокубковим матчем торкнулась і лінії нападу  на вістрі атаки з’явився Боцьків. Святослав вже на 10-ій хвилині міг виводити «Рух» уперед, але за гостей зіграла стійка. А на 14-ій хвилині Боцьків зазнав ушкодження та був змушений покинути поле – у грі з’явився Панченко. Сергій міг одразу ставати автором гольової передачі на Касарду, але Назар не влучив по воротах з дуже вигідної позиції. Дзеркальний момент через кілька хвилин не зміг реалізувати і Поповський: удар нашого захисника встигли заблокувати захисники «Олександрії». Чудовий прорив флангом вдався Федору, але на його простріл ніхто з партнерів не відгукнувся. Свій момент для голу мали й олександрійці, втім, Шаповалов відверто пробачив наш захист, не реалізувавши вихід віч-на-віч з Ванівським.    

Зрештою, на перерву саме «рухівці» пішли у статусі команди, яка перемагає. Спочатку Касарда накрутив захисників та віддав пас до штрафного, м’яч опинився у Федора, який першим же дотиком невідпорно пробив у кут. А ще через кілька хвилин Кітела збільшив перевагу своєї команди, реалізувавши пенальті за фол на Панченку – 2:0.

Гості не бажали миритися з поразкою, і на старті другого тайму ледь не відквитали один гол. Удар Радченка на себе взяла поперечка. Згодом сейв після чергової спроби суперників здійснив Ванівський, який у цьому матчі діяв безпомилково. «Жовто-чорні» намагались розвинути свій успіх, але до реальних загроз воріт «Олександрії» U-19 справа ніяк не доходила. Наприкінці матчу гості таки домоглись свого: Кітела порушив правила у штрафному, і Чубатий реалізував одинадцятиметровий. До кінця гри рахунок так і не змінився, відтак, «рухівці» втримали перемогу 2:1, яка дозволила «жовто-чорним» піднятись на другу сходинку у турнірній таблиці. Свою наступну гру в Чемпіонаті U-19 юніори «Руху» зіграють 5 листопада вдома проти однолітків з «Оболоні».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 12 тур. «Рух» U-19 – «Олександрія» U-19 2:1 (2:0)

29 жовтня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича. 

Голи: О. Федор, 39, Кітела, 44 (пен.)  Чубатий, 83 (пен.)

Попередження: Столярчук, 57, Квас, 62, Шайда, 86, Касарда, 89, Ванівський, 90+3

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Кусий, Турко, Кітела, Хмельовський (Холод, 90), О. Федор, Столярчук, Квас (Шайда, 68), Касарда, Боцьків (Панченко, 14 (Денисов, 90). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини