ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «МЕТАЛІСТ 1925»

 

«Жовто-чорні» вийшли на чисте перше місце у юнацькому чемпіонаті України.

Господарі жваво розпочали поєдинок і вже на старті зустрічі відкрили рахунок: Герега після подачі кутового влучно пробив головою – 1:0. Вже в наступній атаці м’яч вдруге побував у сітці воріт харків’ян, але гол Кітели суддя не зафіксував через офсайд. Гості огризнулись небезпечним моментом ексгравця юніорів «Руху»: Сологуб змістився до штрафного і цілив у кут – мимо. Як завжди активним у матчі був Столярчук: спочатку Андрій ледь не закрутив м’яча у ворота з кутового, а через мить вивів Боцьківа на ударну позицію, щоправда, партнер у цьому епізоді пробив неточно. Завадила точність збільшити перевагу своєї команди і Квасу: наприкінці першого тайму Костянтин увірвався до штрафного і пробив поруч зі стійкою. А згодом вже Кияшко був змушений виручати «Металіст 1925», здійснивши сейв після удару Кітели. 

По перерві гості спробували перехопити ініціативу, але отримали у відповідь гол у власні ворота. Пастух подав до штрафного, а Квас ефектно пробив ножицями – 2:0. А через кілька хвилин Панченко скористався грубою помилкою кіпера харків’ян і довів рахунок до розгромного – 3:0. Слобожанці всередині другого тайму зуміли скоротити відставання – класний удар у дев’ятку вдався Матвію Панченку. 

Чотирьох хвилин на полі вистачило Федору, аби забити у своєму першому матчі після повернення з лазарету. Олег замкнув передачу Штокала і зробив рахунок 4:1. Господарі зловили кураж і продовжували гнути свою лінію. Так, на 83-ій хвилині Шайда прорвався лівим флангом і асистував Бойку, який забив п’ятий гол у ворота «Металіста 1925». Гольова передача від Шайди дісталась також і дебютанту юніорів «Руху» Івану Денисову, який вразив ворота суперників головою. Дубль до свого активу міг записати Федор, але гостей наприкінці матчу виручила стійка. У підсумку, юніори «Руху» здобули впевнену перемогу над харківським «Металістом 1925» з розгромним рахунком 6:1 та вийшли на чисту першу сходинку чемпіонату.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. «Рух» (Львів) U-19 – «Металіст 1925» (Харків) U-19 6:1 (1:0)

2 вересня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Герега, 3, Квас, 55, Панченко, 63, Федор О., 77, Бойко, 83, Денисов, 87 – Панченко М., 71

ФК «Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко, Пастух (Шайда, 58), Столярчук (Федор О., 73), Квас (Штокал, 73), Боцьків (Бондар, 74), Панченко (Денисов, 68)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини