ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗІЙШЛИСЯ МИРОМ ІЗ «ЗОРЕЮ» U-19

 

У 4-му турі чемпіонату України серед юніорів «Рух» U-19 на своєму полі приймав «Зорю» U-19. Після перемоги в попередньому матчі Денис Колчин не змінив стартову одинадцятку «жовто-чорних». Водночас «рухівці» перед матчем провели символічну акцію пам’яті, вшанувавши загиблого воїна та батька захисника «Руху» Михайла Дзюня – Костянтина Дзюня. Герой віддав своє життя за Україну, воюючи у Запорізькій області. 

Луганці активно розпочали матч, провівши кілька небезпечних атак. Одна із них завершилася точним ударом Стрюка, який відкрив рахунок на 6-ій хвилині. Далі «жовто-чорні» нейтралізували кілька небезпечних моментів й блискуче на лінії воріт грав Олексій Воробйов. А на 35-ій хвилині Іван Денисов відгукнувся в карному майданчику на простріл з флангу та переправив м’яч у сітку – 1:1. 

Друга половина гри стартувала за схожим сценарієм – швидкий гол у виконанні Стрюка, який оформив дубль на 52-ій хвилині. Далі «рухівці» повністю перехопили ініціативу й атакували ворота «Зорі». Це дало свої плоди на 73-ій хвилині, коли Назар Бондар, який перед тим вийшов на заміну, знову зрівняв рахунок у грі потужним пострілом з меж карного майданчика. Після цього «жовто-чорні» продовжили створювати моменти поблизу воріт луганців, але не реалізували свої нагоди забити. 

У підсумку, бойова нічия з рахунком 2:2. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють вдома у четвер, 29 серпня, з «Інгульцем» U-19.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 4 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Зоря» U-19 (Луганськ) 2:2 (1:1)

24 серпня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Денисов, 35, Бондар, 73 – Стрюк, 6, 52

Попередження: Мікляш, 38

«Рух» U-19: Воробйов, Мужиловський, Фіцик, Баршак, Калінець, Мікляш (Саноцький, 66), Угринчук (Себро, 76), Джурабаєв (Муха, 59), Паньківський (Бондар, 59), Слива (Дяк, 66), Денисов


loading...

1 коментарів

  • Е

    Ерік

    24 серпня 2024 р., 14:18

    Замість Клюки грав Калінець

Схожі новини