ЮНІОРИ «РУХУ» У НАПРУЖЕНІЙ ГРІ ПЕРЕМОГЛИ «ВОРСКЛУ»

 

«Жовто-чорні» здобули вольову перемогу завдяки голам Кваса, Гереги та Столярчука.

«Рух» U-19 у матчі другого туру чемпіонату юнацьких команд УПЛ вдома приймав полтавську «Ворсклу». Діючі чемпіони з перших хвилин захопили ініціативу та впевнено контролювали м’яч. Але на 19-ій хвилині обрізка Пастуха в центрі поля призвела до гострого контрвипаду гостей. Ванівський впорався з першим ударом полтавців, втім, на добиванні першим опинився абсолютно вільний Крецул і відкрив рахунок. 

Зрештою, «Ворскла» не довго була попереду. Так, на 23-ій хвилині Столярчук накрутив двох захисників на правому фланзі та прострілив у центр штрафного майданчика, де Квас зіграв на випередження і зрівняв рахунок. А вже на 30-ій хвилині «жовто-чорні» вийшли вперед – Столярчук подав з кутового і центральний захисник Герега влучно пробив головою. 

Другий тайм проходив у рівній боротьбі, але гостріші нагоди виникали саме поблизу воріт «Ворскли», щоправда, «рухівцям» не вистачало завершального удару. А на 67-ій хвилині Шандра, який за кілька хвилин до цього вийшов на поле, сфолив у власному штрафному «Руху» – арбітр вказав на позначку. Черниш розвів м’яч та воротаря «жовто-чорних» по різних кутах, зрівнявши рахунок у матчі. Після цього «жовто-чорні» почали агресивніше грати проти суперника й чекати своєї нагоди. На 83-ій хвилині їм це вдалось – Кітела віддав ефектний довгий пас на Столярчука, і Андрій не менш ефектно замкнув у дотик, додавши до двох асистів ще й переможний гол у зустрічі – 3:2. Після цього львів’яни впевнено довели матч до логічного завершення. Відтак, у двох перших турах діючі чемпіони здобули дві перемоги.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 2 тур. «Рух» (Львів) U-19 – «Ворскла» (Полтава) U-19 3:2 (2:1)

5 серпня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Голи: Квас, 23, Герега, 30, Столярчук, 83 – Крецул, 19, Черниш, 68 (пен.) 

Попередження: Дячук-Ставицький, 82

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко (Шандра, 65), Квас, Столярчук, Шайда (Штокал, 46 (Русяк, 84), Боцьків (Панченко, 79), Пастух.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини