ЮНІОРИ «РУХУ» У СТАРТОВОМУ МАТЧІ ЧЕМПІОНАТУ ПОСТУПИЛИСЬ «ПОЛІССЮ» U-19

 

У стартовому турі чемпіонату серед юніорів сезону 2024/25 «Рух» U-19 зустрівся з «Поліссям» U-19. Основу оновленої команди Дениса Колчина складали гравці 2007 року народження, а також Назарій Мікляш (футболіст 2006 року народження) та Мухаммад Джурабаєв (футболіст 2008 року народження). Крім того, у стартовій одинадцятці вийшов новачок «жовто-чорних» – 17-річний лівий захисник Ерік Калинець.

Активніше перший тайм провели «рухівці» та вже у дебюті матчу не реалізували чудову нагоду: Дорош з близької відстані пробив повз ворота. Згодом удар Бондаря заблокував захисник. Ще одного разу Дорош бив здалеку і м'яч пролетів повз ближню стійку. Також Муха, опинившись на самоті перед воротами, пробив над поперечиною. А влучно вдарити Денисову не дали захисники. 

На початку другого тайму гра вирівнялась. Зокрема, кілька хороших моментів створили й житомиряни, але їх підводила точність, а в деяких епізодах вдало грав Харечко, рятуючи «жовто-чорних». Своїми нагодами відповіли і «рухівці»: голкіпер двічі впорався з небезпечними ударами Денисова. Та вже у компенсований час юніори «Полісся» втекли у контратаку та забили гол зусиллями Рибака.

У підсумку, прикра поразка «Руху» U-19 з рахунком 0:1 у першому турі. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють на виїзді 9 серпня проти київської «Оболоні» U-19. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 1 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Полісся» U-19 (Житомир) 0:1 (0:0)

2 серпня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Рибак, 90+3

«Рух» U-19: Харечко, Мужиловський, Дзюнь, Саноцький, Калінець, Мікляш (Слива, 80), Муха, Джурабаєв (Угринчук, 62), Дорош (Паньківський, 87), Бондар, Денисов (Себро, 87)


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    2 серпня 2024 р., 17:15

    Наша команда мені сподобалась. Відчувається, що в неї є добрий потенціал і вона на початку шляху до майбутніх перемог. Гра була цікавою. Ми більше володіли м’ячем, а суперник краще контролював гру. Під кінець матчу втомились психологічно, втратили концентрацію і гол в доданий час був неприємним але логічним. Програвати завжди неприємно! Команди Литовченка завжди відрізнялись непоступливістю і вмінням терпіти через силу. Треба Руху виховувати в собі характер, терпіти і грати до фінального свистка арбітра.

  • С

    Сергій

    2 серпня 2024 р., 17:15

    Чому програли: - втрачали концентрацію в завершенні атаки – майже не було ударів (на 3 метри вище) по воротам з лінії штрафної – не ефективно і прямолінійно без особливого загострення пробивали кутові та штрафні. Щоб стати чемпіонами треба добре попрацювати на тренуваннях над недоліками. У нашої золотої команди Пономарьова був викуваний незламний сталевий характер. Не пам’ятаю щоб вони пропускали гол в доданий час. Без характеру не буде великих перемог. Робимо висновки. Вперед до роботи!! Віримо в Рух!!!

Схожі новини