ЮНІОРИ «РУХУ» У ВИЇЗНОМУ МАТЧІ ПРОГРАЛИ «ДИНАМО» U-19

 

У 7-му турі чемпіонату України серед юніорів «Рух» U-19 завітав у Київ, де зустрівся з чинним чемпіоном – «Динамо».

Вже у дебюті гри Маркіян Бакус здійснив сейв, коли після швидкої атаки господарів небезпечно бив гравець «Динамо» U-19. Згодом голкіпер «жовто-чорних» нейтралізував спробу забити Кремчаніна, а добивання Маткевича по пустих воротах заблокував Ростислав-Назар Дяк. Та вже за мить Маткевич таки відкрив рахунок у матчі та вивів киян вперед. А на 11-ій хвилині «Динамо» U-19 подвоїло свою перевагу зусиллями Герича. «Рухівці» відповіли ефектним ударом бісеклетою, який виконав Іван Саноцький, але м’яч влучив у поперечину. Бакус також кілька разів врятував команду, проте Кремчанін в одному з епізодів таки поцілив у ворота і забив третій гол киян. А наприкінці тайму Герич реалізував пенальті. «Жовто-чорні» ж створювали загрозу поблизу воріт господарів поля після стандартів, але не реалізували свої нагоди. 

Старт другого тайму був не менш вдалим для «Динамо» U-19 і катастрофічним для львів’ян. Так, спочатку знову забив Герич. Після цього Назар Бондар заробив право на пенальті і до позначки підійшов Назарій Мікляш, але капітан «рухівців» не реалізував цю спробу – сейв голкіпера. А вже у наступній атаці Герич відзначився покером. Далі «динамівці» забили ще низку голів, авторами яких стали Лобко, Андрейко, а Редушко відзначився дублем. 

У підсумку, поразка «Руху» U-19 з рахунком 0:9. В наступному турі «жовто-чорні» зіграють вдома проти «Колоса» U-19. Цей матч відбудеться у суботу, 28 вересня. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд сезону 2024/25. 7 тур. «Динамо» U-19 (Київ) – «Рух» U-19 (Львів) 10:0 (4:0)

20 вересня 2024 року. Київ, НТБ «Конча-Заспа»

Голи: Маткевич, 5, Герич, 11, 44 (пенальті), 49, 54, Кремчанін, 30, Лобко, 65, Андрейко, 74, Редушко, 76, 79

Нереалізований пенальті: Мікляш, 53 (сейв голкіпера)

Попередження: Угринчук, 14, Бондар, 36, Фіцик, 66, Мікляш, 80

«Рух» U-19: Бакус, Калінець, Фіцик, Огородник (Баршак, 56), Дяк, Саноцький (Джурабаєв, 46), Угринчук (Слива, 46), Мікляш, Бондар (Паньківський, 77), Мужиловський (Дорош, 77), Денисов

 

Фото: ФК «Динамо»


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    20 вересня 2024 р., 18:02

    Подивився сьогодні цей матч і хочу підтримати тренерський штаб і гравців Ю-19. У цієї поразки є причина і не одна а цілий комплекс. Це високий рівень підготовки і гри Динамо Ю-19. Динамо робило все швидше і мало можливості зробити рахунок ще більш непристойним. На мій погляд основною перевагою було те що гравці Динамо були старші на 2 роки за рухівців. Були більш досвідченніші. Сподобалось, що Рух не опустив руки і боровся за кращий результат до фінального свистка. Так буває в футбольному житті, що все проти тебе. Треба зробити висновки, забути цей матч, ще більше працювати над собою і в цьому сезоні зайняти якнайвище місце в чемпіонаті. Працюйте і в наступному чемпіонаті ви станете чемпіонами України! Хай щастить!!

Схожі новини